În această noapte, NBA revine cu un nou sezon așteptat de fanii baschetului. Cel mai puternic campionat de baschet al lumii își începe noul sezon cu două partide extrem de interesante.
Primii care vor intra pe parchet sunt campionii sezonului trecut, Milwaukee Bucks, care vor sărbători titlul câștigat alături de fani. Aceștia vor înfrunta în primul meci al noului sezon echipa lui Kevin Durant, Brooklyn Nets.
Înspre dimineață, va veni rândul ca două echipe din Conferința de Vest să se confrunte. În celebra arenă Staples Center, Los Angeles Lakers va primi vizita celor de la Golden State Warriors.
NBA
Kobe Bryant ar fi împlinit astăzi 44 de ani. Povestea carierei remarcabile a lui "Black Mamba"
23/08/2022 LA 18:58

Top 10 salarii din acest sezon în NBA

Bucks sărbătorește titlul câștigat sezonul trecut

În această noapte, Milwaukee Bucks începe cursa pentru apărarea titlului câștigat sezonul trecut. În frunte cu Giannis Antetokounmpo, MVP-ul finalei din sezonul trecut, Bucks își pune speranțele pentru un nou sezon formidabil. Giannis este fără îndoială unul dintre cei mai compleți jucători ai ligii, iar faptul că jucătorul născut în Grecia are doar 26 de ani arată că va fi unul dintre starurile NBA-ului pentru o lungă perioadă de timp.
De când a sosit în NBA, Giannis și-a îmbunătățit jocul în fiecare sezon, rezultatele prestațiilor sale culminând cu titlul câștigat în această vară. Astfel, rămâne de văzut cum va continua acesta și după succesul pe care l-a avut sezonul trecut.
https://i.eurosport.com/2021/07/21/3176987.jpg
De cealaltă parte, Brooklyn Nets se anunță a fi una dintre echipele care se vor bate la titlu, cu jucători precum Kevin Durant sau James Harden, care fac un duo de excepție. Revenit sezonul trecut după accidentarea la tendonul lui Ahile, Durant a avut un sezon trecut foarte bun, făcând o pereche foarte bună cu James Harden.
De asemenea, rămâne de văzut și ce se va întâmpla cu Kyrie Irving, cel care a fost în centrul atenției în ultimele zile. Jucătorul lui Nets refuză să se vaccineze împotriva COVID-19, iar echipa a anunțat că acesta nu va evolua până când nu va face acest lucru. Potrivit reglementărilor din New York, toți sportivii care joacă sau se antrenează în locuri publice trebuie să fie vaccinați.

Los Angeles Lakers, cu gândul la titlu, după ieșirea prematură din sezonul trecut

Campioană în 2020, Los Angeles Lakers a trăit o adevărată dezamăgire sezonul trecut, atunci când a fost eliminată încă din prima rundă a playoff-ul de către Phoenix Suns, cea care avea să ajungă până în finală, după o serie câștigată cu 4-2 de echipa din Arizona.
Pentru a nu mai repeta o astfel de dezamăgire, Lakers a adus jucători precum Russell Westbrook, Carmelo Anthony sau DeAndre Jordan ca să se alăture duo-ului format din LeBron James și Anthony Davis. Chiar dacă nu va reuși să termine pe primul loc în Conferința de Vest, pentru că echipa are nevoie de o perioadă de acomodare a noilor jucători.
https://i.eurosport.com/2018/12/26/2489162.jpg
În primul meci al sezonului, Lakers o va întâlni pe teren propriu pe Golden State Warriors, cea care pare acum doar o umbră a echipei fabuloase din ultimii ani. Cu toate acestea, Stephen Curry este în continuare motivat și încearcă alături de coechipierii săi să aibă un sezon mai bun decât cel precedent, obiectivul fiind de a se califica în playoff.
Cu toate acestea, una dintre problemele cu care se confruntă Warriors este accidentarea lui Klay Thompson, cel care va sta departe de parchet până la Crăciun, în cel mai fericit scenariu. Astfel, revenirea lui Thompson poate fi cheia din spatele șanselor lui Golden State, dar totul depinde de momentul în care va reveni și cum va reuși să ajungă la cel mai înalt nivel într-un timp cât mai scurt.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
NBA
LeBron James mai are o dorință înainte de a se retrage din NBA. Ce își dorește starul lui Lakers
06/08/2022 LA 16:40
NBA
Stephen Curry a numit jucătorii săi preferați din istoria NBA. LeBron James nu este pe listă
06/08/2022 LA 14:19