Ultima noapte a fost cu adevărat ieșită din comun în NBA, cu toate că meciurile incluse în program au fost obișnuite la prima vedere.
Într-o echipă plină de vedete la LA Lakers a strălucit tânărul Austin Reaves, care a venit de pe bancă cu 5 coșuri de 3 puncte și și-a ajutat echipa să câștige după prelungiri la Dallas Mavericks cu 107-104.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Anthony Edwards a realizat 10 triple pentru Minnesota Timberwolves în disputa din deplasare cu Denver Nuggets, câștigată cu 124-107. Dar omul care a făcut un lucru ieșit din comun a fost Devonte' Graham de la New Orleans Pelicans. La scorul de 110-110, acesta a marcat un coș câștigător de la 21 de metri, adică de la cea mai mare distanță din istoria NBA, conform datelor oferite de Basketball Reference.

Coșul de la 21 de metri distanță a "scutit" meciul de prelungiri

Partida se îndrepta către prelungiri, dar Devonte' Graham s-a înălțat în ultima secundă și în ciuda marcajului făcut de Kenrich Williams a reușit o adevărată nebunie.
"Am crezut că acea minge poate intra, dar, în același timp, când a intrat, nu mi-a venit să cred", a spus Brandon Ingram, coechipierul lui Graham, care a terminat cu 34 de puncte.â
După această lovitură, gazdele de la Oklahoma City Thunder au fost absolut șocate, nu au mai putut face altceva decât să-și ducămâinile la cap după ce au văzut căîncercarea fabuloasă a lui Graham a intrat.
NBA
Meciurile de Crăciun din NBA: Recorduri doborâte și performanțe individuale de pus în ramă
26/12/2021 LA 11:09
NBA
Revenit după suspendare, Lebron James a cerut ca doi fani ai lui Pacers să fie scoși din arenă
25/11/2021 LA 17:53