Lebron James a revenit noaptea trecută pe parchet, după ce a lipsit în partida contra lui New York Knicks, din cauza suspendării primite în partida cu Detroit Pistons. Los Angeles Lakers s-a impus în prelungiri pe terenul lui Indiana Pacers, dar partida nu a fost lipsită de evenimente nedorite.
În prelungiri, la scorul de 117-114 pentru Lakers, doi fani aflați în primul rând au fost scoși din arenă, după ce Lebron s-a plâns de comportamentul acestora arbitrului.
"Este o diferență între a îți susține echipa, a huidui adversarii și aceste momente în care se întrece măsura cu gesturi și cuvinte obscene. Acest lucru nu ar trebui tolerat de nimeni. Nu aș spune niciodată așa ceva unui fan, iar un fan nu ar trebui să spună așa ceva unui jucător", a spus Lebron la finalul meciului, fără să menționeze ce au spus cei doi fani.
NBA
Lebron James, la prima suspendare în 19 ani, după scandalul de la Detroit Pistons-LA Lakers
23/11/2021 LA 16:35
În urma acestui incident, Lakers s-a impus cu 124-116, cu Lebron marcând 39 de puncte. Jucătorii lui Lakers nu trebuie să își mai facă griji pentru moment în legătură cu fanii adversarilor, deoarece vor reveni în Staples Center vineri, când o vor întâlni pe teren propriu pe Sacramento Kings, încheind seria de 5 partide în deplasare. După 20 de partide, Lakers are 10 victorii și 10 înfrângeri.

James a primit prima suspendare a carierei

Pentru prima oară în 19 ani, Lebron James a fost suspendat în NBA. Starul lui Lakers a ratat partida din Madison Square Garden contra lui New York Knicks, după ce l-a lovit pe Isahai Stewart în partida de pe terenul lui Detroit Pistons. De asemenea, Lebron James a pierdut și 284,000 de dolari, suma pe care ar fi încasat-o pentru partida contra lui Knicks.
https://i.eurosport.com/2021/11/22/3258470.jpg
Nici Isaiah Stewart nu a scăpat de o suspendare, pentru scandalul pe care l-a provocat după ce a fost lovit de Lebron, acesta primind o suspendare de două etape. Extrem de nervos după ce a fost lovit de Lebron, Stewart a fost cu greu stăpânit de coechipieri și forțele de ordine.
"Am fost la el să îmi cer scuze și ați văzut ce s-a întâmplat. A fost un accident, nu sunt genul acela de jucător", a mai spus Lebron după meciul cu Pacers.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
NBA
Giannis Antetokounmpo a făcut spectacol în victoria lui Bucks contra lui LA Lakers
18/11/2021 LA 12:08
NBA
Steph Curry scrie istorie în NBA! Ce a reușit starul lui Golden State Warriors
14/11/2021 LA 14:05