Lebron James a revenit noaptea trecută pe parchet, după ce a lipsit în partida contra lui New York Knicks, din cauza suspendării primite în partida cu Detroit Pistons. Los Angeles Lakers s-a impus în prelungiri pe terenul lui Indiana Pacers, dar partida nu a fost lipsită de evenimente nedorite.
În prelungiri, la scorul de 117-114 pentru Lakers, doi fani aflați în primul rând au fost scoși din arenă, după ce Lebron s-a plâns de comportamentul acestora arbitrului.
"Este o diferență între a îți susține echipa, a huidui adversarii și aceste momente în care se întrece măsura cu gesturi și cuvinte obscene. Acest lucru nu ar trebui tolerat de nimeni. Nu aș spune niciodată așa ceva unui fan, iar un fan nu ar trebui să spună așa ceva unui jucător", a spus Lebron la finalul meciului, fără să menționeze ce au spus cei doi fani.
NBA
Kobe Bryant ar fi împlinit astăzi 44 de ani. Povestea carierei remarcabile a lui "Black Mamba"
23/08/2022 LA 18:58
În urma acestui incident, Lakers s-a impus cu 124-116, cu Lebron marcând 39 de puncte. Jucătorii lui Lakers nu trebuie să își mai facă griji pentru moment în legătură cu fanii adversarilor, deoarece vor reveni în Staples Center vineri, când o vor întâlni pe teren propriu pe Sacramento Kings, încheind seria de 5 partide în deplasare. După 20 de partide, Lakers are 10 victorii și 10 înfrângeri.

James a primit prima suspendare a carierei

Pentru prima oară în 19 ani, Lebron James a fost suspendat în NBA. Starul lui Lakers a ratat partida din Madison Square Garden contra lui New York Knicks, după ce l-a lovit pe Isahai Stewart în partida de pe terenul lui Detroit Pistons. De asemenea, Lebron James a pierdut și 284,000 de dolari, suma pe care ar fi încasat-o pentru partida contra lui Knicks.
https://i.eurosport.com/2021/11/22/3258470.jpg
Nici Isaiah Stewart nu a scăpat de o suspendare, pentru scandalul pe care l-a provocat după ce a fost lovit de Lebron, acesta primind o suspendare de două etape. Extrem de nervos după ce a fost lovit de Lebron, Stewart a fost cu greu stăpânit de coechipieri și forțele de ordine.
"Am fost la el să îmi cer scuze și ați văzut ce s-a întâmplat. A fost un accident, nu sunt genul acela de jucător", a mai spus Lebron după meciul cu Pacers.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
NBA
LeBron James mai are o dorință înainte de a se retrage din NBA. Ce își dorește starul lui Lakers
06/08/2022 LA 16:40
NBA
Stephen Curry a numit jucătorii săi preferați din istoria NBA. LeBron James nu este pe listă
06/08/2022 LA 14:19