Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Curry a făcut cel mai bun meci din ultimii 3 ani, dar a pierdut. Doncic și Antetokounmpo au oferit un show total în NBA

Andrei Nicolae

Publicat 04/02/2024 la 10:32 GMT+2

Stephen Curry a avut cea mai bună prestație pe plan ofensiv din acest sezon și chiar din ultimii ani, însă Golden State Warriors a pierdut cu toate acestea în fața celor de la Atlanta Hawks. Alt duel extrem de interesant a fost cel dintre Dallas Mavericks și Milwaukee Bucks, unde Doncic și Antetokounmpo au dat tot pentru echipele lor și au înscris amândoi peste 40 de puncte.

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - JANUARY 30: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors reacts after making a three-point shot against the Philadelphia 76ers during the fourth quarter at Chase Center on January 30, 2024 in San Francisco, California. NOTE T

Credit imagine: Eurosport

Spectacolul de pe parchetul din NBA a continuat în weekend cu 6 meciuri extrem de interesante, într-unul dintre ele fiind implicat și superstarul Stephen Curry, alături de cei de la Golden State Warriors. Formația din California a dat peste Atlanta Hawks, iar conducătorul ei de joc a ofeirt o prestație ofensivă de neuitat.
La capătul unui meci care s-a dus în prelungiri, Curry a înscris 60 de puncte, a doua cea mai bună prestație individuală a sa din întreaga carieră în ceea ce privește numărul de puncte. Recordul personal al lui Steph este de 62 de puncte, înregistrat în ianuarie 2021, împotriva celor de la Portland Trail Blazers.
În ciuda jocului extrem de bun făcut de Curry, Warriors au pierdut la șapte puncte diferență, cu 141-134. Este de menționat că în timpul regulamentar, "Chef" a avut șansa să închidă meciul la ultima fază, însă a ratat, iar duelul s-a îndreptat spre prelungiri.
Deși a pierdut, Curry a scris istorie pe parchetul din NBA, devenind jucătorul cu cele mai multe meciuri cu peste 50 de puncte înscrise după ce a împlinit vârsta de 30 de ani, opt la număr, întrecându-l pe Wilt Chamberlain.
Citește și:

Doncic și Antetokounmpo, spectacol total în duelul Mavericks - Bucks

Un alt meci extrem de interesant, cu prestații individuale de excepție, a fost cel dintre Dallas Mavericks și Milwaukee Bucks. Liderii celor două echipe, și anume Luka Doncic, respectiv Giannis Antetokounmpo, au "ieșit la rampă".
Slovenul a înscris 40 de puncte și a fost aproape de un triple-double, având 11 assisturi și 9 pase decisive. De cealaltă parte, Giannis a avut și el un double-double, cu 48 de puncte și 10 pase decisive, fiind ajutat și de Damian Lillard, care a înscris și el 30 de puncte.
Grecul a avut câștig de cauză în duelul "stelar" cu Doncic, iar Bucks s-au impus cu 129-117, la capătul unui meci extrem de spectaculos.
Rezultatele de peste noapte din NBA
  • Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets 121-136
  • Atlanta Hawks - Golden State Warriors 141-134
  • Chicago Bulls - Sacramento Kings 115-123
  • Dallas Mavericks - Milwaukee Bucks 117-129
  • New York Knicks - Los Angeles Lakers 105-113
  • San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers 101-117
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol