Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nikola Jokic, prestație "de vis" în duelul lui Denver cu Portland. Triple-double de excepție pentru sârb

Andrei Nicolae

Publicat 03/02/2024 la 10:24 GMT+2

Nikola Jokic a ieșit "la rampă" pentru Denver Nuggets în duelul contra celor de la Portland Trail Blazers de pe teren propriu. Pivotul sârb a înregistrat un triple-double fabulos și a impresionat prin eficiența sa la aruncări, având o prestație aproape perfectă.

Nikola Jokic of the Denver Nuggets

Credit imagine: Getty Images

Spectacolul de pe parchetul din NBA a continuat în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă cu 10 partide de top, într-una dintre ele fiind implicată și campioana en-titre a ligii, Denver Nuggets. Echipa din Colorado a primit-o pe Ball Arena pe Portland Trail Blazers, ocupanta penultimului loc din conferința de Vest.
Nuggets s-au impus la 12 puncte diferență, scor 120-108, grație unei prestații de top a celui mai bun jucător al echipei, Nikola Jokic. Dublul câștigător al trofeului de MVP a înregistrat 27 de puncte, 22 de recuperări și 12 assisturi, marcând astfel un triple-double întâlnit destul de rar în ligă.
Pe lângă aceste cifre, Jokic a fost "de vis" și când a venit vorba despre procentajul la aruncări. Din acțiune, sârbul a avut un procentaj de 68.8 % (11/16 aruncări), plus un procentaj perfect la aruncările libere și la 3 puncte.
Citește și:

Jokic și-a condus echipa spre o nouă victorie în ligă. Sârbul, văzut favorit pentru trofeul MVP

Partida din Denver a început foarte bine pentru formația gazdă, care a reușit să se distanțeze încă din primele minute la o diferență formată din 2 cifre. După primul sfert, scorul era deja 33-20, însă până la pauza mare Portland a reușit să revină și chiar să conducă într-un anumit punct al jocului.
Cu toate acestea, Denver a intrat la cabine cu un avans de patru puncte, scor 59-55. Sfertul al treilea a semânat cu primul, deoarece Nuggets au preluat din nou frâiele meciului și și-au construit un avans pe care și l-au fructificat până în finalul partidei.
Portland nu a reușit să mai revină în meci, astfel că duelul s-a încheiat cu scorul de 120-108 pentru echipa din Colorado, care rămâne momentan pe locul al patrulea în Vest.
Rezultatele de peste noapte din NBA
  • Detroit Pistons - Los Angeles Clippers 125-136
  • Washington Wizards - Miami Heat 102-110
  • Atlanta Hawks - Phoenix Suns 129-120
  • Indiana Pacers - Sacramento Kings 122-133
  • Houston Rockets - Toronto Raptors 135-106
  • Memphis Grizzlies - Golden State Warriors 101-121
  • Minnesota Timbewolves - Orlando Magic 106-108
  • Oklahoma City Thunder - Charlotte Hornets 126-106
  • San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans 113-114
  • Denver Nuggests - Portland Trail Blazers 120-108
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo