Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză de proporții în NBA. Cel mai slab clasată echipă din ligă a învins primul loc din Vest. Rezultatele zilei

Andrei Nicolae

Publicat 29/01/2024 la 10:08 GMT+2

Liga de baschet nord-americană a oferit o surpriză de proporții în noaptea dinspre duminică spre luni. Echipa clasată cel mai slab din NBA, Detroit Pistons, a învins la un avantaj considerabil liderul conferinței de Vest, Oklahoma City Thunder.

Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder

Credit imagine: Getty Images

Campionatul de baschet din America de Nord nu dezamăgește niciodată, fie că este vorba despre meciuri spectaculoase sau surprize la care niciun urmăritor nu se aștepta. Din a doua categorie menționată a făcut parte duelul dintre Detroit Pistons și Oklahoma City Thunder.
Liderul conferinței de Vest a fost învins de echipa cu cel mai slab bilanț din acest sezon din NBA la 16 puncte, o diferență destul de mare ținând cont de valoarea celor două formații. Merită menționat și faptul că în acest sezon Detroit a devenit echipa cu cea mai lungă serie de înfrângeri dintr-o singură stagiune în intreaga istorie a ligii, 28 la număr, astfel că diferența dintre cele două ar fi trebuit să fie uriașă.
În primul sfert, Oklahoma și-a respectat statutul de favorită și s-a impus cu 31-24. În partea a doua, Pistons a redus din diferență și a reușit chiar să își creeze un avantaj considerabil la pauza mare, de 9 puncte.
Citește și:

Surpriză în NBA. Liderul din Vest, "răpus" de cel mai slab clasată echipă din ligă

În sfertul al treilea, echipa din Est și-a menținut avantajul în ciuda tentativelor liderului din Vest să revină în joc. În ultimele minute, Oklahoma s-a apropiat la 4 puncte, însă Pistons au înscris alte 10 la rând și conduceau astfel cu 100-86 înainte de ultimul sfert.
În ultimul act, Oklahoma nu a avut forța să revină, iar Detroit s-a impus în final cu 120-104, o surpriză imensă din partea ultimului loc din ligă. Cel mai bun jucător al echipei din Est a fost Jalen Duren, cu un double-double de 22 de puncte și 21 de recuperări.
Rezultatele de peste noapte din NBA
  • Detroit Pistons - Oklahoma CIty Thunder 120-104
  • Indiana Pacers - Memphis Grizzlies 116-110
  • Atlanta Hawks - Toronto Raptors 126-125
  • Orlando Magic - Phoenix Suns 113-98
  • Portland Trail Blazers - Chicago Bulls 96-104
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo