În emisiunea "Good Morning Britain", fostul mare jucător de la Pistons și Bulls a vorbit despre Michael Jordan și documentarul care îl are pe acesta protagonist, dar a abordat și un alt subiect care interesează opinia publică. În ultima perioadă s-a vorbit despre starea de sănătate a dictatorului din Coreea de Nord, Kim Jong-un, un bun amic al fostului sportiv.
Rodman a recunoscut că nu are informații despre "mareșal", așa cum îi spune el, de ceva vreme, însă imaginile cu sora acestuia, ocupându-se de tot mai multe lucruri la Phenian, indică faptul că situația nu e una ideală.
"Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine", a spus Rodman pentru sursa citată.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 2 LUNI

Cum l-a cunoscut Dennis Rodman pe Kim Jong-un

Dennis Rodman a povestit de curând cum l-a cunoscut pe liderul Coreei de Nord. Fostul mare jucător de baschet spune că nu ştia cine este Kim Jong Un atunci când l-a întâlnit. "Viermele" a dezvăluit cum s-a apropiat de Kim Jong-un și susține că toate apelurile îi sunt urmărite de Coreea de Nord.
"Toată lumea aplauda şi eu am crezut că aplauzele sunt pentru mine. Le-am făcut cu mâna, dar cineva mi-a spus că aplauzele sunt pentru el şi a arătat spre Kim Jong Un. L-am întrebat cine este şi mi-a spus că este liderul lor", a spus Dennis Rodman, pentru HotBoxin.
Rodman susține că liderul suprem al Coreei de Nord l-a invitat la o petrecere, acela fiind momentul de start al relației lor de amiciție. De asemenea, fostul jucător al celor de la Chicago Bulls spune că a văzut ulterior tot echipamentul militar al nord-coreenilor.
"Am văzut armata, am văzut rachetele, am văzut tot", a adăugat Dennis Rodman.
Dennis Rodman a mărturisit că, de la vizita sa în Coreea de Nord, toate apelurile sale sunt monitorizate, astfel că este nevoit să folosească nişte telefoane cu o tehnologie mai învechită.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Warriors, a doua victorie în Finala Conferinței de Vest. Doncic a marcat 42 de puncte
21/05/2022 LA 09:57
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
18/05/2022 LA 16:04