Baschet

Rodman, întrebat ce știe de starea prietenului său, Kim Jong-un. Dezvăluirea fostului baschetbalist

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dennis Rodman mit Kim Jong-un

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
22/05/2020 la 06:57

Dennis Rodman a dezvăluit că nu are informații despre starea amicului său Kim Jong-un, însă a recunoscut că aparițiile tot mai dese ale lui Kim Yo Jong (32 de ani), sora dictatorului, ridică semne de întrebare.

În emisiunea "Good Morning Britain", fostul mare jucător de la Pistons și Bulls a vorbit despre Michael Jordan și documentarul care îl are pe acesta protagonist, dar a abordat și un alt subiect care interesează opinia publică. În ultima perioadă s-a vorbit despre starea de sănătate a dictatorului din Coreea de Nord, Kim Jong-un, un bun amic al fostului sportiv.

Rodman a recunoscut că nu are informații despre "mareșal", așa cum îi spune el, de ceva vreme, însă imaginile cu sora acestuia, ocupându-se de tot mai multe lucruri la Phenian, indică faptul că situația nu e una ideală.

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 12 ORE

"Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine", a spus Rodman pentru sursa citată.

Cum l-a cunoscut Dennis Rodman pe Kim Jong-un

Dennis Rodman a povestit de curând cum l-a cunoscut pe liderul Coreei de Nord. Fostul mare jucător de baschet spune că nu ştia cine este Kim Jong Un atunci când l-a întâlnit. "Viermele" a dezvăluit cum s-a apropiat de Kim Jong-un și susține că toate apelurile îi sunt urmărite de Coreea de Nord.

"Toată lumea aplauda şi eu am crezut că aplauzele sunt pentru mine. Le-am făcut cu mâna, dar cineva mi-a spus că aplauzele sunt pentru el şi a arătat spre Kim Jong Un. L-am întrebat cine este şi mi-a spus că este liderul lor", a spus Dennis Rodman, pentru HotBoxin.

Rodman susține că liderul suprem al Coreei de Nord l-a invitat la o petrecere, acela fiind momentul de start al relației lor de amiciție. De asemenea, fostul jucător al celor de la Chicago Bulls spune că a văzut ulterior tot echipamentul militar al nord-coreenilor.

"Am văzut armata, am văzut rachetele, am văzut tot", a adăugat Dennis Rodman.

Dennis Rodman a mărturisit că, de la vizita sa în Coreea de Nord, toate apelurile sale sunt monitorizate, astfel că este nevoit să folosească nişte telefoane cu o tehnologie mai învechită.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

NBA

NBA pune la cale o revenire la mijlocul lunii iulie cu meciuri doar la Disney World Resort

IERI LA 06:45
Baschet

Momentul în care Jordan şi-a găsit naşul: "Dacă mai faci asta o singură dată, îţi rup picioarele"

23/05/2020 LA 09:56
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 12 ORE

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe