Sabrina Ionescu e on fire în Statele Unite ale Americii. Sabrina Ionescu a reușit 33 puncte, 7 rebounds și 7 assist-uri. Jucătoarea de origine română i-a încântat pe americani. Ea și-a îmbunătățit cifrele înregistrate față de debutul pentru NY Liberty. În primul meci, Sabrina a reușit 12 puncte, 6 rebounds și 4 assist-uri.
Chiar dacă debutul nu a avut cel mai bun meci din cariera sa, cifrele sunt foarte bune pentru meciul de debut al unui ”rookie”. În al doilea meci, Sabrina Ionescu și-a demonstrat valoarea și i-a impresionat pe americani, care și-au exprimat, mulți dintre ei, entuziasmul pentru jocul prestat de ea: "Avem parte de o legendă în devenire, oameni buni", a transmis pe Twitter jurnalistul Matt Ellentuck.
Baschet
Coșmarul lui Brittney Griner, într-o închisoare din Rusia: "Bătăi, tortură și condiții de sclavie"
29/11/2022 LA 07:56

Sabrina Ionescu, ON FIRE în America

Baschetbalista americancă cu părinți români a scris istorie în aprilie după ce a fost alegerea numărul 1 la draftul din WNBA. Cei de la New York Liberty au ales-o pe jucătoarea de 22 de ani. Sabrina Ionescu a fost jucătoarea anului, ea evoluând până acum ca point guard pentru cei de la Oregon Ducks. Pentru prima dată, draft-ul din cea mai puternică competiție feminină de baschet a avut loc virtual în contextul pandemiei de COVID-19.
Nu existau prea multe îndoieli că cei de la New York Liberty o vor alege prima pe Sabrina la draft. Antrenorul echipei, Walt Hopkins, a avut cuvinte frumoase de spus despre jucătoarea de 22 de ani.”Este un lider fenomenal în mai multe feluri. În primul rând, nu este cineva care să stea în spate, spune ce trebuie făcut. Se adresează colegilor chiar și mai agresiv însă într-un mod constructiv și se poate vedea din reacțiile acestora când primesc informațiile. Nu este ușor să fii un astfel de lider pentru că trebuie să faci tot ce spui pentru a avea credibilitatea de a conduce într-un astfel de mod”, a afirmat el atunci.
Baschet
"Recăderea în iad a celui mai chinuit suflet din NBA". A spart 16 milioane€ şi a ajuns om al străzii
11/11/2022 LA 12:18
NBA
Los Angeles Lakers, cel mai slab start de sezon din istoria francizei
10/11/2022 LA 15:32