Sabrina Ionescu a căzut pe gleznă în timpul partidei dintre New York Liberty şi Atlanta Dream și va reprezenta o pierdere uriașă pentru NY Liberty în următoarele meciuri. Ea va lipsi aproape o lună din echipa lui New York Liberty, după ce a căzut pe gleznă în meciul cu Atlanta Dream. Doctorii care au examinat-o au transmis că a scăpat la limită de ruptură. A suferit doar o entorsă.
Sabrina Ionescu este considerată una dintre cele mai valoroase jucătoare din campionatul american, iar accidentarea sa la gleznă i-a speriat pe fanii din New York.Ghinionul Sabrinei a venit la puţin timp după debutul în cel mai puternic campionat feminin de baschet.LeBron James a văzut accidentarea și s-a îngrijorat de starea jucătoarei cu părinți din România.
Baschet
Coșmarul lui Brittney Griner, într-o închisoare din Rusia: "Bătăi, tortură și condiții de sclavie"
29/11/2022 LA 07:56

Sabrina Ionescu, OUT pentru o lună

New York Liberty a pierdut al treilea meci la rând, 78-84 cu Atlanta Dream, iar pierdere starului Sabrina Ionescu este o mare lovitură. Managerul general al clubului din New York, Jonathan Kolb a mers la spitalul unde a fost internată jucătoarea cu origini în România și spera ca ea să poată reveni pe teren cât mai repede, însă veștile nu au fost dintre cele mai bune.
Sabrina va fi indisponibilă, așadar, timp de o luni. Sabrina Ionescu s-a născut în Statele Unite după ce familia ei a fugit din ţară imediat după Revoluţie. După ce a spart recorduri la Universitatea din Oregon, Sabrina a a fost cea mai bună jucătoare venită din colegiu în sezonul actual de WNBA
Baschet
"Recăderea în iad a celui mai chinuit suflet din NBA". A spart 16 milioane€ şi a ajuns om al străzii
11/11/2022 LA 12:18
NBA
Los Angeles Lakers, cel mai slab start de sezon din istoria francizei
10/11/2022 LA 15:32