Sabrina Ionescu a căzut pe gleznă în timpul partidei dintre New York Liberty şi Atlanta Dream și va reprezenta o pierdere uriașă pentru NY Liberty în următoarele meciuri. Ea va lipsi aproape o lună din echipa lui New York Liberty, după ce a căzut pe gleznă în meciul cu Atlanta Dream. Doctorii care au examinat-o au transmis că a scăpat la limită de ruptură. A suferit doar o entorsă.

Baschet
CSM CSU Oradea, record de puncte într-un meci în Liga Națională de Baschet
15/01/2021 LA 07:41

Sabrina Ionescu este considerată una dintre cele mai valoroase jucătoare din campionatul american, iar accidentarea sa la gleznă i-a speriat pe fanii din New York.Ghinionul Sabrinei a venit la puţin timp după debutul în cel mai puternic campionat feminin de baschet.LeBron James a văzut accidentarea și s-a îngrijorat de starea jucătoarei cu părinți din România.

Sabrina Ionescu, OUT pentru o lună

New York Liberty a pierdut al treilea meci la rând, 78-84 cu Atlanta Dream, iar pierdere starului Sabrina Ionescu este o mare lovitură. Managerul general al clubului din New York, Jonathan Kolb a mers la spitalul unde a fost internată jucătoarea cu origini în România și spera ca ea să poată reveni pe teren cât mai repede, însă veștile nu au fost dintre cele mai bune.

Sabrina va fi indisponibilă, așadar, timp de o luni. Sabrina Ionescu s-a născut în Statele Unite după ce familia ei a fugit din ţară imediat după Revoluţie. După ce a spart recorduri la Universitatea din Oregon, Sabrina a a fost cea mai bună jucătoare venită din colegiu în sezonul actual de WNBA

NBA
Transferul anului în NBA! 4 echipe au fost implicate. Se naște o nouă forță în Conferința de Est
14/01/2021 LA 13:21
Baschet
Scorul începutului de an, la un meci de baschet din România! O echipă a câștigat cu 148-14
10/01/2021 LA 20:42