Șeful NBA, Adam Silver, a declarat marți că nicio decizie privind reluarea meciurilor din NBA nu se va lua mai devreme de luna mai. "Cel mai simplu este că trebuie să acceptăm că, cel puţin pentru luna aprilie, nu vom fi în măsură să luăm decizii", a precizat Adam Silver.
"Sunt multe necunoscute în acest moment. Sănătatea tuturor persoanelor implicate în NBA este pe primul loc", a mai spus Silver, care a menționat că orice decizie se va lua în acord cu jucătorii şi cluburile, fără a exclude posibilitățile ca partidele să se dispute fără spectatori sau chiar ca sezonul să fie anulat. Sezonul NBA este suspendat din 11 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

NBA ia în considerare anularea sezonului

Baschet
NBA ia în considerare anularea sezonului după suspendarea de pe 12 martie
05/04/2020 LA 07:23
Oficialii din NBA se gândesc tot mai mult la anularea sezonului actual în contextul crizei provocate de coronavirus. SUA este una dintre cele mai afectate țări din lume. Pe 11 martie, oficialii din NBA au decis să suspende sezonul după ce un jucător a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acum, membrii din conducerea NBA iau tot mai în serios posibilitatea ca sezonul să fie anulat, asta după ce în Statele Unite ale Americii au fost confirmate cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus.
Jurnalistul ESPN, Brian Windhorst, a dezvăluit că NBA și uniunea jucătorilor, NBPA, au început deja să discute despre modalitatea prin care actualul sezon ar urma să se încheie. Pierderile financiare sunt deja uriașe, iar banii din drepturile TV, de la sponsori și din vânzarea de bilete vor fi pierduți dacă baschetul nu revine.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Care este mascota din NBA cu cel mai mare salariu și cât câștigă în fiecare an?
IERI LA 16:04
NBA
Bol Bol, pivot de 2,18 metri din NBA:"Este un monstru. Nimeni nu a mai văzut așa ceva"
04/10/2022 LA 12:04