SportED Talks revine pe Eurosport.ro cu o nouă ediție. Luni după-amiază, Virgil Stănescu discută cu un nou invitat un aspect mai puțin cunosc din lumea sportului
O să vorbim despre Branduri in sport. Vorbim despre ce lipseste din acest punct de vedere industriei sportive sau cum s-a schimbat paradigma comunicarii din punctul de vedere al unui sportiv.
Invitatul lui Virgil Stănescu la SportED Talks va fi Cătălin Rusu, cel care este hief Creative Partner și CEO la Rusu și Bortun (Brand Growers si Cyber Growers). Împreună, cei doi au colaborat la Sports HUB pentru brandurile unor sportiv precum Cristina Neagu, Ana Maria Brânză, Camelia Potec și Mihai Leu.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Baschet
O școală din SUA și-a suspendat antrenorul după ce a zdrobit o adversară cu 92-4
07/01/2022 LA 10:25