SportED Talks revine pe Eurosport.ro cu o nouă ediție. Luni după-amiază, Virgil Stănescu discută cu un nou invitat un aspect mai puțin cunosc din lumea sportului
O să vorbim despre Branduri in sport. Vorbim despre ce lipseste din acest punct de vedere industriei sportive sau cum s-a schimbat paradigma comunicarii din punctul de vedere al unui sportiv.
Invitatul lui Virgil Stănescu la SportED Talks va fi Cătălin Rusu, cel care este hief Creative Partner și CEO la Rusu și Bortun (Brand Growers si Cyber Growers). Împreună, cei doi au colaborat la Sports HUB pentru brandurile unor sportiv precum Cristina Neagu, Ana Maria Brânză, Camelia Potec și Mihai Leu.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 10 LUNI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Gest de mare om! De ce a refuzat Shaquille O'Neal o ofertă de 40 de milioane de la un sponsor
03/09/2021 LA 14:16
NBA
Chiar și în 2021, Michael Jordan rămâne cu cel mai mare contract din istoria NBA
15/08/2021 LA 10:06