Staples Center din Los Angeles este una dintre cele mai cunoscute și importante arene din Statele Unite ale Americii. Din 25 decembrie, arena din California își va schimba denumirea și se va numi Crypto.com Arena.
Pentru această înțelegere, care se va întinde pe o perioadă de 20 de ani, compania de crypotomonede va plăti peste 700 de milioane de dolari pentru ca arena de 20,000 de locuri să îi poarte numele.
Baschet
Coșmarul lui Brittney Griner, într-o închisoare din Rusia: "Bătăi, tortură și condiții de sclavie"
IERI LA 07:56
Staples Center găzduiește patru echipe profesioniste în acest moment: Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers (NBA), Los Angeles Sparks (WNBA) și Los Angeles Kings (NHL). De asemenea, arena găzduiește gale de box, dar și alte evenimente de anvergură, printre care și concerte ale celor mai mari artiști ai lumii. Arena a ajuns cunoscută la nivel mondial datorită performanțelor lui Los Angeles Lakers și ale lui Kobe Bryant, succesul de care a avut parte fostul mare baschetbalist fiind sinonim cu această arenă.
Arena din Los Angeles a fost inaugurată în octombrie 1999, iar aceasta va fi prima schimbare de nume pe care o va avea. Crypto.com are deja contracte de sponsorizare de peste 400 de milioane de dolari în lumea sportului, cele mai importante fiind cele cu Formula 1 și Philadelphia 76ers din NBA.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Baschet
"Recăderea în iad a celui mai chinuit suflet din NBA". A spart 16 milioane€ şi a ajuns om al străzii
11/11/2022 LA 12:18
NBA
Los Angeles Lakers, cel mai slab start de sezon din istoria francizei
10/11/2022 LA 15:32