Ion Țiriac a avut o carieră impresionantă în tenis ce a inclus 22 de turnee câștigate la dublu, două medalii de aur și multe finale. După retragere, el a fost antrenor pentru Ilie Năstase, Mary Joe Fernández, Guillermo Vilas, Marat Safin, Steffi Graf, Goran Ivanišević și, cel mai important, Boris Becker.
Pe Boris Becker l-a ajutat să urce până pe primul loc în clasamentul ATP, fiindu-i antrenor de la jumătatea anilor 80 până în 1993. După întoarcerea în România și-a construit un imperiu ce în prezent conține Tiriac Holdings, TiriacAIR, HVB Tiriac Bank, Allianz-Tiriac Asigurari Romania, TiriacAuto, Tiriac Leasing și Tir Travel.
În 2007, Țiriac a depășit pragul de 1 miliard de dolari avere, fiind al 840-lea cel mai bogat om din lume. A fost însă în permanență cel mai bogat fost sportiv. Până acum
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI

Țiriac a fost depășit

Cei de la Forbes scriu astăzi că Ion Țiriac a fost depășit pentru prima dată de un alt fost sportiv. Numele lui: Michael Jordan! Un nume care nu mai are nevoie de prezentare reușind să scrie istorie în baschet: de 2 ori All-American apoi campion NCAA. Cel mai bun debutant în NBA. De 6 ori campion în NBA. De fiecare dată în acele sezoane cu titlu a fost declarat MVP-ul finalei NBA. De 5 ori jucătorul sezonului.
Michael Jordan a fost primul sportiv din istorie care a câștigat peste 30 de milioane de dolari pe sezon. Contractele de sponsorizare i-au adus 500 de milioane de dolari între 2002 și 2012. A devenit miliardar în 2014. Averea lui a continuat să crească, atingând pragul de 1.5 miliarde de dolari în 2018 și 1.9 miliarde în 2019. Însă mereu a fost sub Ion Țiriac, până acum.
Sfârșitul anului 2019 și începutul lui 2020 nu a fost blând pentru Ion Țiriac, averea estimată a acestuia fiind de 1.2 miliarde de dolari. În schimb, începând cu aprilie 2020, averea lui Michael Jordan este estimată la 2.2 miliarde de dolari, fiind pentru prima dată cel mai bogat atlet din lume.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baschet
O statuie a regretatului Kobe Bryant, amplasată pe locul unde s-a produs accidentul de elicopter
ACUM 9 ORE
Basketball Champions League
Victorie istorică pentru baschetul românesc! U Cluj s-a impus la Malaga
IERI LA 07:52