Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/07/2022 la 17:50 GMT+3

Team USA a început cu stângul pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce a pierdut și al doilea meci din turneul de pregătire care se desfășoară în Las Vegas.

Zach LaVine #5, Bradley Beal #4, Damian Lillard #6, Kevin Durant #7, and Jayson Tatum #10 of the USA Men's National Team look on during the game against the Nigeria Men's National Team on July 10

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Masgras
Cu mai puțin de două săptămâni până la startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Team USA a început cu stângul turneul de pregătire pe care îl dispută zilele acestea în Las Vegas. După ce au pierdut primul meci în fața Nigeriei, scor 90-87, americanii au pierdut și a doua partidă, cea cu Australia, scor 91-83. Pentru prima oară după foarte mulți ani, un meci al echipei Statelor Unite ale Americii de pe teren propriu s-a încheiat în huiduielile spectatorilor.
Chiar dacă este un turneu de pregătire în care rezultatele nu sunt importante, acesta este un semnal de alarmă pentru americani în ceea ce privește Jocurile Olimpice. De asemenea, de la an la an, adversarele Statelor Unite devin din ce în ce mai puternice, lucru observat și de către Damian Lillard de la Portland Trail Blazzers: "Nu e prima oară când Team USA este testată. Poate că nu a fost învinsă de două ori, dar am mai văzut asta. Aceste țări continuă să evolueze. Jucătorii lor devin mai buni, au mai multă încredere și își doresc foarte mult să ne învingă. Lucrul acesta îl puteai observa foarte clar pe teren."
Cu toate acestea, lotul americanilor pentru acest turneu nu este complet. În acest moment lipsesc trei jucători, Jrue Holiday și Khris Middleton de la Milwaukee Bucks și Devin Booker de la Phoenix Suns, deoarece aceștia dispută în aceste zile finala NBA.
Până la Jocurile Olimpice, americanii vor mai juca trei partide amicale cu Argentina, un nou meci cu Australia și cu Spania.

Lotul Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • Kevin Durant (Brooklyn Nets)
  • Damian Lillard (Portland Trail Blazers)
  • Devin Booker (Phoenix Suns)
  • Jayson Tatum (Boston Celtics)
  • Bradley Beal (Washington Wizards)
  • Khris Middleton (Milwaukee Bucks)
  • Zach LaVine (Chicago Bulls)
  • Bam Adebayo (Miami Heat)
  • Draymond Green (Golden State Warriors)
  • Jrue Holiday (Milwaukee Bucks)
  • Kevin Love (Cleveland Cavaliers)
  • Jerami Grant (Detroit Pistons)
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo