Într-un interviu acordat FanSided, Perdue, care a jucat la Chicago Bulls între 1988 și 1995, a mărturisit că Jordan nu era prea fericit că îl avea drept coleg petnru că în ochii lui MJ el nu se ridica la nivelul numelui său de familie, similar cu cel al unei universități care avea o echipă de baschet excelentă.
”Am fost făcut de râs încă de la început. Michael știa doar două lucruri: ACC (Atlantic Coast Conference), pentru că a jucat acolo și Big Ten, pentru că în anii 80 vedeai doar baschetul local. Când am fost recrutat și mi-a văzut numele de familie, s-a uitat la mine ca și cum nu eram destul de bun așa că a început să mă strige Will Vanderbilt (universitatea unde studiase). Nu văzuse cum joc, dar deja avea o părere. M-a durut”, a afirmat el.
Totuși, Perdue a avut susținerea managementului celor de la Bulls, echipă care l-a ales de pe a 11-a poziție în draftul din 1998. Munca sa i-a permis să schimbe situația și să devină un jucător cheie: ”Am continuat să muncesc. Cred că a observat și el asta. El era mereu la sală și nu se oprea. Am acceptat provocarea și am făcut și eu la fel”.
Baschet
Coșmarul lui Brittney Griner, într-o închisoare din Rusia: "Bătăi, tortură și condiții de sclavie"
29/11/2022 LA 07:56
Tensiunea și spiritul competitiv al lui Michael Jordan au dus la confruntări la antrenamentele echipei, după cum a mărturisit un alt coechipier, Horace Grant, într-un interviu din 2015: ”Antrenamentele noastre erau dure. Phil Jackson ne ducea la limite, îl punea pe Jordan în echipa rezervelor și pe mine și Pippen în echipa titularilor. Acest lucru era inimaginabil pentru Jordan. Au existat bătăi, s-au dat pumni. Jurnaliștii nu erau mereu prezenți ca acum”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baschet
"Recăderea în iad a celui mai chinuit suflet din NBA". A spart 16 milioane€ şi a ajuns om al străzii
11/11/2022 LA 12:18
NBA
Los Angeles Lakers, cel mai slab start de sezon din istoria francizei
10/11/2022 LA 15:32