Baschet

Un fost coechipier al lui Jordan a mărturisit calvarul pe care l-a suferit din cauza lui MJ

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Michael Jordan #23 of the Chicago Bulls walks on the court during game five of the NBA Finals against the Utah Jazz at the Delta Center in Salt Lake City,

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
02/05/2020 la 13:07

Will Perdue, fost coechipier cu Michael Jordan, alături de care a câștigat trei campionate, a dezvăluit clipele grele prin care a trecut din cauza lui MJ.

Într-un interviu acordat FanSided, Perdue, care a jucat la Chicago Bulls între 1988 și 1995, a mărturisit că Jordan nu era prea fericit că îl avea drept coleg petnru că în ochii lui MJ el nu se ridica la nivelul numelui său de familie, similar cu cel al unei universități care avea o echipă de baschet excelentă.

”Am fost făcut de râs încă de la început. Michael știa doar două lucruri: ACC (Atlantic Coast Conference), pentru că a jucat acolo și Big Ten, pentru că în anii 80 vedeai doar baschetul local. Când am fost recrutat și mi-a văzut numele de familie, s-a uitat la mine ca și cum nu eram destul de bun așa că a început să mă strige Will Vanderbilt (universitatea unde studiase). Nu văzuse cum joc, dar deja avea o părere. M-a durut”, a afirmat el.

NBA

Faza zilei: Dennis Rodman a confundat un fotbalist italian cu o femeie!

IERI LA 12:32

Totuși, Perdue a avut susținerea managementului celor de la Bulls, echipă care l-a ales de pe a 11-a poziție în draftul din 1998. Munca sa i-a permis să schimbe situația și să devină un jucător cheie: ”Am continuat să muncesc. Cred că a observat și el asta. El era mereu la sală și nu se oprea. Am acceptat provocarea și am făcut și eu la fel”.

Tensiunea și spiritul competitiv al lui Michael Jordan au dus la confruntări la antrenamentele echipei, după cum a mărturisit un alt coechipier, Horace Grant, într-un interviu din 2015: ”Antrenamentele noastre erau dure. Phil Jackson ne ducea la limite, îl punea pe Jordan în echipa rezervelor și pe mine și Pippen în echipa titularilor. Acest lucru era inimaginabil pentru Jordan. Au existat bătăi, s-au dat pumni. Jurnaliștii nu erau mereu prezenți ca acum”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Baschet

Momentul în care Jordan i-a declarat război! Cine a ieșit cel mai "șifonat" după "The Last Dance"

02/06/2020 LA 18:49
Baschet

Top 10 "pitici" din istoria NBA. Cel mai scund sportiv care a jucat în liga nord-americană

01/06/2020 LA 13:12
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

NBA

Faza zilei: Dennis Rodman a confundat un fotbalist italian cu o femeie!

IERI LA 12:32

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe