Lotul echipei Houston Rockets a ajuns în Orlando, la Disney World, acolo unde se va diputa ceea ce a mai rămas din acest sezon din NBA. Jurnaliștii americani au avut parte de o surpriză imensă la sosirea texanilor, pentru că aceștia au aterizat în Florida fără cei mai buni doi jucători ai lor, vedetele Russell Westbrook și James Harden.
Situația lui Westbrook a fost clarificată imediat, chiar de o postarea a acestuia pe Twitter în care a anunțat că a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus și ca atare a intrat în carantină. Vedeta și-a liniștit însă fanii, spunând că se simte foarte bine și că speră să fie prezent alături de echipă la sfârșitul acestei luni, când este programat să înceapă finalul acestui sezon din baschetul american.
”Am fost testat pozitiv cu coronavirus înainte să plec cu echipa spre Orlando. În prezent mă simt bine, sunt în carantină și aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu colegii mei îndată ce voi putea face acest lucru. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine și sprijin. Vă rog să luați acest virus în serios. Fiți în siguranță. Purtați mască!”, a fost mesajul postat de Westbrook pe Twitter.
Baschet
LaMelo Ball și Dejounte Murray, selectați în premieră în All-Star Game
08/02/2022 LA 07:56

Nici James Harden nu a ajuns în Florida

Dacă situația lui R. Westbrook este clară, nu același lucru se poate spune despre absența din lotul celor de la Rockets a lui James Harden, omul numărul unu al texanilor în ultimele sezoane. Antrenorul Mike D'Antoni a declarat că speră ca ”bărbosul” să se alăture curând echipei, însă nu a menționat motivul pentru care vedeta lipsește momentan. Presa de peste ocean speculează că ar fi vorba tot despre un rezultat pozitiv la un test pentru coronavirus.
Până acum, 25 de jucători din NBA au fost testați pozitiv cu Covid-19 începând cu sfârșitul lunii iunie când s-a început procesul de testare. Aceștia au intrat în carantină conform protocoalelor, iar conducătorii Ligii sunt încrezători că sezonul va putea fi dus la bun sfârșit în condiții de siguranță.
https://i.eurosport.com/2020/07/13/2849699.jpg
Russell Westbrook este poate cel mai sonor nume din baschetul american care este infectat cu acest virus, alături de fostul său coleg de la Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, actualmente jucătorul lui Golden State Warriors.
Westbrook a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Rockets (locul 6 în Conferința de Vest) în acest sezon având o medie de 27,5 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive pe meci. Baschetbalistul de 31 de ani a fost prezent de 9 ori în All Star Game-ul din NBA, iar în sezonul 2016-2017 a câștigat titlul de MVP al Ligii.
Olympic Games
Tokyo 2020: Top 10 Slam Dunk-uri reușite la Olimpiadă
13/04/2021 LA 09:32
NBA
Transferul anului în NBA! 4 echipe au fost implicate. Se naște o nouă forță în Conferința de Est
14/01/2021 LA 13:08