Având ca obiectiv măsurarea răspândirii infecției cu COVID-19 în populația Statelor United, aproape 10.000 de angajați din Major League Baseball s-au oferit voluntari într-un studiu, anunță CNN.
Sports Medicine Research and Testing Laboratory (SMRTL), alături de Universitatea din Stanford și cea din Carolina de Sud au demarat un studiu epidemiologic pentru COVID-19. Ei testează voluntari din lumea baseball-ului, inclusiv jucători, angajați și membrii ai famiilor celor din MLB.

Cel mai mare studiu împotriva COVID-19

Baseball / Softball
Un american este aproape de cel mai mare câștig la pariuri din istorie! A mizat 10 milioane de $
26/10/2022 LA 17:36
Conform spuselor lui Daniel Eichner, director de laborator la SMRTL, acesta este primul și cel mai mare studiu de acest tip. "Avem oameni din toate zonele, de la patroni de cluburi până la angajați care vând hot-dog. Acest lucru este foarte important pentru noi pentru că ne facem o idee care se poate aplica la populația generală când facem acest studiu" spune Eichner.
Nu este necesar ca persoanele care participă la studiu să fii fost testați pozitiv cu COVID-19. Testul din cadrul studiului nu este cel pentru depistarea bolii, ci reprezintă un mod de a vedea ce anticorpi pot bloca virusul.
Avantajul este că, dacă ai fost infectat, indiferent dacă ești conștient sau nu de acest lucru și te-ai recuperat deja, tot vei fi important pentru studiu. Aceste teste nu ar trebui să fie în competiție, din contră, ar trebui să fie complementare | Daniel Eichner
Voluntarii la studiu primesc kit-uri pentru teste de sânge. Rezultatul este disponibil în câteva minute. Cu toate că fiecare doctor va superviza propriul grup de testare, rezultatele sunt anonime. Vestea bună este că această colectare de date este aproape finalizată.
Cercetătorii au dorit să se folosească de un grup cu diversitate pentru rezultate rapide. Au ales liga de baseball care are echipe în întreaga țară. Major League Baseball a sărit imediat în ajutorul cercetătorilor.
Este un efort de echipă fantastic care nu putea fi realizat în afara acestui model. Dacă mergeam în anumite comitete pentru a încerca o inițiativă publică, ar fi durat un an doar organizarea. Așa am reușit în câteva săptămâni. MLB nu primește nimic în schimbul participării la studiu. Nu au venit ei la noi, noi am mers la ei. Pur și simplu așa au oferit ceva înapoi societății
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baseball / Softball
Faza zilei la Jocurile Olimpice! Doi coechipieri s-au izbit unul de altul
30/07/2021 LA 08:03
Tokyo 2020
Tokyo 2020 - Australia vs Canada - Baseball / Softball – Rezumate de la Olimpiadă
24/07/2021 LA 08:43