O fizioterapie slovenă a fost lăudată pentru că a dat dovadă de adevărat spirit olimpic, după ce a observat că Norvegia a pierdut o piesă cheie din echipamentul de pușcă în ștafeta echipelor mixte de biatlon. Ula Hafner a observat că o parte din vizor căzuse în zăpadă și le-a înmânat-o rapid favoriților probei, care în cele din urmă și-au îndeplinit obiectivul, câștigând aurul.
CITEȘTE ȘI:
CANADA A REFUZAT TIMP DE O ORĂ SĂ JOACE MECIUL CONTRA COMITETULUI OLIMPIC RUS, LA JOCURILE OLIMPICE
Beijing 2022
Biatlonul la Beijing. Eroi, drame și momente pentru istorie
18/02/2022 LA 16:09

Moment de un fair-play desăvârșit la Jocurile Olimpice

Preț de câteva secunde au fost momente de panică pentru Marte Olsbu Roeiseland. Aceasta a ajuns în poligon și a fost nevoită să se ocupe de armă preț de aproape 20 de secunde, până când arma a fost din nou completă.
"Multumesc mult fizioterapeutului din Slovenia care a salvat ziua pentru noi, găsindu-mi elementul lipsă al armei. Nu a fost bine înșurubat și a căzut. Am înșurubat și am înșurubat, părea că nu se va termina. Am rămas concentrată și totul a mers bine. Stresul a fost enorm, acesta este cel mai mare dușman al nostru", a spus Olsbu, potrivit Eurosport.co.uk.
"Sunt bucuroasă că l-am găsit și am fost bucuroasă să ajut", a spus Hafner la postul de televiziune norvegian NRK. "Când Johannes Thingnes Boe a trecut linia de sosire, m-am bucurat pentru ei. Știu că fără acea piesă Norvegia ar fi avut o problemă mare de tot", a mai spus slovena.
Beijing 2022
Biathlon Men's Mass Start 15 km - Beijing 2022 - Rezumate de la Olimpiadă
18/02/2022 LA 10:55
Beijing 2022
Momentul în care biatlonistul Johannes Thingnes Boe a intrat în istorie: 4 titluri la JO 2022!
18/02/2022 LA 09:56