Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O slovenă a ajutat Norvegia să ia aurul la ștafeta mixtă de biatlon. Povestea superbă, la Beijing

Cristian Mihală

Publicat 07/02/2022 la 11:45 GMT+2

Fizioterapeuta slovenă Ula Hafner a fost descrisă drept "adevăratul erou" în succesul la biatlon al echipei mixte a Norvegiei. Aceasta a găsit în zăpadă un element cheie al puștii lui Marte Olsbu și i l-a înmânat acesteia.

Marte Olsbu Roeiseland was handed a key piece of rifle equipment which had fallen off her rifle

Credit imagine: Getty Images

O fizioterapie slovenă a fost lăudată pentru că a dat dovadă de adevărat spirit olimpic, după ce a observat că Norvegia a pierdut o piesă cheie din echipamentul de pușcă în ștafeta echipelor mixte de biatlon. Ula Hafner a observat că o parte din vizor căzuse în zăpadă și le-a înmânat-o rapid favoriților probei, care în cele din urmă și-au îndeplinit obiectivul, câștigând aurul.
CITEȘTE ȘI:

Moment de un fair-play desăvârșit la Jocurile Olimpice

Preț de câteva secunde au fost momente de panică pentru Marte Olsbu Roeiseland. Aceasta a ajuns în poligon și a fost nevoită să se ocupe de armă preț de aproape 20 de secunde, până când arma a fost din nou completă.
"Multumesc mult fizioterapeutului din Slovenia care a salvat ziua pentru noi, găsindu-mi elementul lipsă al armei. Nu a fost bine înșurubat și a căzut. Am înșurubat și am înșurubat, părea că nu se va termina. Am rămas concentrată și totul a mers bine. Stresul a fost enorm, acesta este cel mai mare dușman al nostru", a spus Olsbu, potrivit Eurosport.co.uk.
"Sunt bucuroasă că l-am găsit și am fost bucuroasă să ajut", a spus Hafner la postul de televiziune norvegian NRK. "Când Johannes Thingnes Boe a trecut linia de sosire, m-am bucurat pentru ei. Știu că fără acea piesă Norvegia ar fi avut o problemă mare de tot", a mai spus slovena.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo