Sezonul trecut a fost cel mai greu pentru Fourcade care s-a luptat cu accidentările, dar în acest sezon francezul a revenit în forță. Biatlonistul de 31 de ani din Perpignan a reușit să facă față cu succes asaltului din nord venit de la noua senzație a biatlonului mondial, norvegianul Boe. De asemenea, Foucade a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial din acest an.

Legenda biatlonului mondial se va dedica familiei

Campionate Mondiale
Tiril Eckhoff, aur la Mondialele de biatlon. Al 8-lea titlu pentru norvegiancă
13/02/2021 LA 15:40
Fourcade este cel mai de succes biatlonist din istoria Franței la Jocurile Olimpice, de 13 ori campion mondial și câștigător de 7 ori al Cupei Mondiale.
Francezul urmează exemplul unui alt personaj uriaș din lumea schiului. Ca și starul schiului alpin Marcel Hirscher, care s-a retras la începutul sezonului, Fourcade vrea să se dedice familiei.

Ultima șansă

Ultima sansă pentru Fourcade de a câștiga Cupa Mondială la Biatlon este astăzi! Pursuitul de la Kontiolaht, cu lupta pentru titlu dintre Fourcade și Boe, va fi la Eurosport 1 de la ora 14.30.

De 5 ori campion olimpic, Martin Fourcade și-a anunțat retragerea din biatlon la 31 de ani

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionate Mondiale
Premieră după 63 de ani: un suedez câştigă aurul la Mondialele de biatlon
12/02/2021 LA 15:01
Annecy-Le Grand Bornand
Olsbu a câștigat mass-startul la Hochfilzen. Performanță unică pentru Norvegia în ultimul deceniu
20/12/2020 LA 14:20