Sezonul trecut a fost cel mai greu pentru Fourcade care s-a luptat cu accidentările, dar în acest sezon francezul a revenit în forță. Biatlonistul de 31 de ani din Perpignan a reușit să facă față cu succes asaltului din nord venit de la noua senzație a biatlonului mondial, norvegianul Boe. De asemenea, Foucade a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial din acest an.

Legenda biatlonului mondial se va dedica familiei

Annecy-Le Grand Bornand
Emilien Jacquelin a câștigat proba mass-start de la Le Grand Bornand, în fața a zeci de mii de fani
19/12/2021 LA 15:18
Fourcade este cel mai de succes biatlonist din istoria Franței la Jocurile Olimpice, de 13 ori campion mondial și câștigător de 7 ori al Cupei Mondiale.
Francezul urmează exemplul unui alt personaj uriaș din lumea schiului. Ca și starul schiului alpin Marcel Hirscher, care s-a retras la începutul sezonului, Fourcade vrea să se dedice familiei.

Ultima șansă

Ultima sansă pentru Fourcade de a câștiga Cupa Mondială la Biatlon este astăzi! Pursuitul de la Kontiolaht, cu lupta pentru titlu dintre Fourcade și Boe, va fi la Eurosport 1 de la ora 14.30.

De 5 ori campion olimpic, Martin Fourcade și-a anunțat retragerea din biatlon la 31 de ani

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Biatlon
Dezvăluirea unei sportive din Rusia care concurează pentru Ucraina: "Nu au crezut că e real"
15/04/2022 LA 17:38
Biatlon
Simon Fourcade, pus la zid după ce și-a afirmat sprijinul pentru sportivii ruși: "Oameni de nimic!"
04/04/2022 LA 08:28