Ca și învingător în Cupa Mondială, Fourcade scrie istorie și la Mondialele de la Antholz-Anterselva (Italia). Sportivul din Hexagon s-a încoronat campion mondial în proba individuală, după o cursă perfectă. Francezul a terminat cu aproape un minut avans față de locul secund, J.T.Boe. Medalia de bronz a intrat în posesia lui Landertinger (Austria).
Cu o singură ratare în poligon, la ultima intrare, Fourcade nu a avut în niciun moment emoții privind victoria. S-a deplasat extraordinar pe schiuri, obținând a 11-a medalie de aur la un Campionat Mondial. Performanța a adus cu sine egalarea recordului norvegianului Ole-Einar Bjorndalen, considerat de mulți cel mai mare biatlonist din istorie.
De cinci ori campion olimpic, Fourcade a reușit, odată cu victoria de la Mondiale, și câștigarea globului mic de cristal al specialității, în Cupa Mondială. De 7 ori câștigător al Cupei Mondiale, francezul a bifat a 82-a victorie a carierei și rămâne lider autoritar în clasamentul general pentru globul mare de cristal.
Biatlon
Dezvăluirea unei sportive din Rusia care concurează pentru Ucraina: "Nu au crezut că e real"
15/04/2022 LA 17:38

Rezultatele din proba individuală de 20 kilometri, de la CM de biatlon

Antholz : Rezumatul probei individuale de 20 km

Biatlon
Simon Fourcade, pus la zid după ce și-a afirmat sprijinul pentru sportivii ruși: "Oameni de nimic!"
04/04/2022 LA 08:28
*Holmenkoll
Justine Braisaz s-a impus la ultimul mass start al sezonului și a câștigat Globul Mic de Cristal
20/03/2022 LA 16:05