Ca și învingător în Cupa Mondială, Fourcade scrie istorie și la Mondialele de la Antholz-Anterselva (Italia). Sportivul din Hexagon s-a încoronat campion mondial în proba individuală, după o cursă perfectă. Francezul a terminat cu aproape un minut avans față de locul secund, J.T.Boe. Medalia de bronz a intrat în posesia lui Landertinger (Austria).

Cu o singură ratare în poligon, la ultima intrare, Fourcade nu a avut în niciun moment emoții privind victoria. S-a deplasat extraordinar pe schiuri, obținând a 11-a medalie de aur la un Campionat Mondial. Performanța a adus cu sine egalarea recordului norvegianului Ole-Einar Bjorndalen, considerat de mulți cel mai mare biatlonist din istorie.

Annecy-Le Grand Bornand
Olsbu a câștigat mass-startul la Hochfilzen. Performanță unică pentru Norvegia în ultimul deceniu
20/12/2020 LA 14:20

De cinci ori campion olimpic, Fourcade a reușit, odată cu victoria de la Mondiale, și câștigarea globului mic de cristal al specialității, în Cupa Mondială. De 7 ori câștigător al Cupei Mondiale, francezul a bifat a 82-a victorie a carierei și rămâne lider autoritar în clasamentul general pentru globul mare de cristal.

Rezultatele din proba individuală de 20 kilometri, de la CM de biatlon

Antholz : Rezumatul probei individuale de 20 km

Biatlon
Johannes Boe, victorie clară în proba de sprint de la Kontiolahti! Hanna Oeberg s-a impus la feminin
29/11/2020 LA 15:14
Biatlon
Start în Cupa Mondială de biatlon! Surpiză uriașă în cursa masculină! Suspans maxim la feminin
28/11/2020 LA 16:13