Considerat unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, Mike Tyson se gândește la revenirea în ring la 53 de ani. Discuțiile despre un al 3-lea duel cu Evander Holyfield s-au intensificat în ultima vreme iar acest lucru a deschis noi orizonturi.

O revenire a lui Mike Tyson în ring a stârnit imaginația fanilor care ar dori să-l vadă împotriva celor mai buni boxeri la ora actuală.

Box
Tyson - Holyfield, șanse mari să se dispute! Bursa uriașă pentru lupta anului 2021
11/01/2021 LA 08:02

Anthony Joshua refuză un meci cu Mike Tyson

Printre aceștia, Anthony Joshua. Cel care deține în prezent 3 din cele 4 centuri mondiale la categoria grea. Însă britanicul nu vrea să audă de un astfel de meci, considerând că i-ar întoarce pe fani împotriva sa. Joshua a fost întrebat de cei de la The Sun dacă visează la un meci cu Mike Tyson.

Cu tot respectul din lume, nu vreau acest meci. Chiar dacă m-aș lupta cu Iron Mike și l-aș învinge, cred că aș fi singurul bucuros. Oamenii m-ar huidui. El este o legendă, este cel mai mare boxer din era modernă. Există doar 2 campioni mondiali recunoscuți peste tot în lume, Ali și Mike Tyson. Cei mai cunoscuți oameni când vine vorba de box

În schimb, Joshua vrea o lupta britanică împotriva lui Tyson Fury, cel care deține singura centură pe care Joshua nu o are. Până la Fury, Joshua are meci cu challengerul obligatoriu, Kubrat Pulev.

Pe cine aș prefera? Pe actualul campion, Tyson Fury, oricând. Înainte era Wilder iar acum este Fury. Nu vreau să fiu în acea poziție în care vorbesc urât de Tyson Fury. Este o persoană grozavă și a făcut lucruri mari pentru box dar până când ne vom lupta nu mai am nimic altceva de spus despre el
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Box
Tyson – Holyfield, episodul trei în 2021? Proiectul despre care vorbește toată planeta
02/01/2021 LA 13:36
Box
Anthony Joshua l-a făcut K.O. pe Pulev în runda 9! Campionul mondial își păstrează cele 4 titluri
13/12/2020 LA 07:33