Anthony Joshua a luptat "acasă", la Londra, cu bulgarul Kubrat Pulev, în meciul pentru apărarea celor 4 titluri mondiale la categoria grea.
În fața unui public de 1.000 de spectatori prezent în tribunele legendarului stadion Wembley, Joshua nu i-a oferit vreo șansă lui Pulev.
"A fost o luptă brutală și spectaculoasă", au scris jurnaliștii Daily Mail.
Box
Deontay Wilder, pe masa de operație după înfrângerea contra lui Tyson Fury! Când va reveni în ring
13/10/2021 LA 11:37
Pugilistul britanic a început vijelios lupta, fără să-l menajeze vreun moment pe Pulev. În runda a 3-a, Anthony Joshua l-a trimis în colțul ringului pe bulgar, iar arbitrul a fost nevoit să numere cele 10 secunde. Pulev s-a salvat, iar în aceeași rundă a mai scăpat o dată de knock-out.
Joshua i-a aplicat un uppercut puternic, dar uriașul bulgar a rezistat și a continuat lupta. În unele momente, Pulev chiar a început să râdă "ca un maniac", așa cum l-au descris jurnaliștii englezi, în timp ce Joshua trimitea lovituri pe bandă rulantă.

Anthony Joshua l-a făcut K.O. pe Pulev și și-a păstrat titlul mondial

Pulev n-a mai râs însă în runda a 9-a, când britanicul l-a trimis de două ori la podea. Prima oară după o serie de 3 uppercut-uri, apoi după o combinație stânga-dreapta în figura bulgarului.
Pulev a căzut la podea, arbitrul a numărat, iar Joshua a câștigat.

Anthony Joshua, pregătit pentru o luptă cu Tyson Fury

A fost a 24-a victorie din cariera lui Anthony Joshua și a 22-a prin knock-out. Joshua este campion la IBF, IBO, WBA, WBO, la categoria grea.
Anthony Joshua a oferit o primă reacție la finalul meciului, spunând că acum îl așteaptă pe Tyson Fury:
"Nu e vorba despre adversar, ci despre moștenirea centurii. Acum să vină Tyson Fury, nu e mare lucru", a spus Anthony Joshua, în timp ce își expunea centurile câștigate.
Box
Fury: "Wilder e idiot! M-am dus la el să îl felicit: "Bravo, omule, bun meci!" Știți ce mi-a zis?"
10/10/2021 LA 09:41
Box
Tyson Fury a câștigat lupta palpitantă cu Deontay Wilder și păstrează centura WBC a greilor
10/10/2021 LA 06:57