Cu 8 săptămâni înainte de marele meci care va avea loc în Arabia Saudită, promotorul Eddie Hearn le dă vești bune fanilor lui Joshua. Acesta este într-o formă excelentă și este gata să-și ia revanșa după înfrângerea surprinzătoare din luna iunie, prima din cariera englezului de 29 de ani.
Înainte de acel prim meci, Joshua a avut dificultăți în a găsi parteneri de antrenament de calitate după ce Ruiz Jr i-a luat locul adversarului inițial, Jarrell Miller. De data aceasta, Joshua este mult mai bine pregătit pentru meciul în care centurile IBF, WBA și WBO vor fi puse la bătaie.
"Avem totul în control acum. Sparring-ul este ceva la care am lucrat. Prima dată am avut la dispoziție doar 4 săptămâni de antrenament și 3 săptămâni de sparring. Am găsit parteneri de antrenament, dar probabil nu cei pe care i-am fi dorit. Acum sparring-ul este de top. (Joshua) este concentrat și arată grozav. Mai sunt 8 săptămâni.
Box
Meciul Anthony Joshua - Tyson Fury, unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive în 2022
24/12/2021 LA 09:15
Nu suntem interesați să ne uităm la Tyson Fury, Deontay Wilder sau altceva. Totul este pentru a câștiga unul dintre cele mai mari meciuri ale greilor din toate timpurile" a spus Hearn, citat de Sky Sports.

"Există mult invidie în box"

Joshua a negat zvonurile că ar fi fost trimis la podea în timpul antrenamentelor de dinaintea primei lupte cu Ruiz Jr. "Cred că sunt unii oameni mai interesați să aibă 5 minute de faimă. Chiar și în sparring, toți vor să fie faimoși, nu luptători buni. Nici măcar nu te poți bucura de antrenament și să lucrezi anumite aspecte fără ca cineva să susțină lucruri false și să încerce să obțină puțină faimă.
Aduci pe cineva la baza ta de antrenament să le faci lor un favor, îi plătești, nu s-a întâmplat nimic de acest gen (să fie făcut KO în timpul sparringului), îi bați în fiecare rundă iar apoi merg și acordă un interviu. Asta se întâmplă mereu în box, există multă invidie" spunea Joshua.
Box
Youtuber-ul Jake Paul, K.O.-ul anului, cu Tyron Woodley: "Bat pe oricine, oriunde, oricând"
19/12/2021 LA 12:47
Box
Un campion național de box, cu arcada spartă după ce a fost lovit cu pumnul de un antrenor
11/12/2021 LA 07:11