Cei doi rivali din Marea Britanie au avut discuții pentru organizarea unei lupte pentru titlul mondial la categoria grea și au ajuns la un acord pentru două lupte. Anthony Joshua a declarat recent că nu este interesat de o luptă cu Mike Tyson, cel care ar putea reveni în ring la 53 de ani.
”Facem mari progrese. Mai avem multe de organizat. Căutăm arene și date în calendar. Dar pot spune că Joshua și Fury au ajuns la un acord privind aspectul financiar al luptei”, a declarat promoterul lui Joshua, Eddie Hearn.
”Am vorbit cu echipa de management a lui Fury și i-am asigurat că toate detaliile privind structura acordului din partea lui Joshua au fost aprobate de noi. Iar acum au fost aprobate și de echipa lui Fury. Este un moment bun. Practic putem spune că amândoi au căzut de acord privind lupta. Privind două lupte”, a adăugat el.
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
04/12/2022 LA 08:38
”Mai sunt multe lucruri de făcut între timp. Mergem în direcția bună. Dar important este că ambii și-au dat acordul ca lupta să aibă loc”, a precizat Hearn.
”Cea mai dificlă parte a oricărui acord este cea financiară. Cred că este grozav că ei au ajuns la un acord. Încă nu am semnat contractele pentru că mai sunt lucruri de rezolvat”, a declarat Hearn.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31