Cei doi rivali din Marea Britanie au avut discuții pentru organizarea unei lupte pentru titlul mondial la categoria grea și au ajuns la un acord pentru două lupte. Anthony Joshua a declarat recent că nu este interesat de o luptă cu Mike Tyson, cel care ar putea reveni în ring la 53 de ani.

”Facem mari progrese. Mai avem multe de organizat. Căutăm arene și date în calendar. Dar pot spune că Joshua și Fury au ajuns la un acord privind aspectul financiar al luptei”, a declarat promoterul lui Joshua, Eddie Hearn.

Box
Holyfield și-a risipit întreaga avere de 220 milioane de euro: "Am fost un fraier, dar nu mai sunt!"
12/08/2020 LA 14:48

”Am vorbit cu echipa de management a lui Fury și i-am asigurat că toate detaliile privind structura acordului din partea lui Joshua au fost aprobate de noi. Iar acum au fost aprobate și de echipa lui Fury. Este un moment bun. Practic putem spune că amândoi au căzut de acord privind lupta. Privind două lupte”, a adăugat el.

”Mai sunt multe lucruri de făcut între timp. Mergem în direcția bună. Dar important este că ambii și-au dat acordul ca lupta să aibă loc”, a precizat Hearn.

”Cea mai dificlă parte a oricărui acord este cea financiară. Cred că este grozav că ei au ajuns la un acord. Încă nu am semnat contractele pentru că mai sunt lucruri de rezolvat”, a declarat Hearn.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Box
Mike Tyson revine în ring pentru un meci cu Roy Jones Jr! Când va avea loc lupta
23/07/2020 LA 19:24
Box
Floyd Mayweather vrea să revină în ring. Ce îl oprește însă pe fostul mare campion
16/07/2020 LA 05:05