Tyson Fury a confirmat că se va lupta cu Anthony Joshua, în Arabia Saudită, pe 14 august pentru a deveni campion necontestat la categoria grea la box profesionist și a promis că va fi "cel mai mare eveniment sportiv care a avut vreodată loc pe planeta Pământ".
Centurile IBF, WBA și WBO ale lui Joshua și titlul WBC al lui Fury vor fi toate puse în joc, urmând a se decide numărul 1 categorie.
Fury, într-un videoclip postat pe contul său de Twitter, a confirmat lupta, spunând: "Am niște vești colosale pentru voi toți. Tocmai am primit un telefon de la prințul Khalid, din Arabia Saudită, mi-a confirmat că această luptă se va organiza 100%. Abia aștept să-l zdrobesc pe Anthony Joshua pe cea mai mare scenă din toate timpurile. Acesta va fi cel mai mare eveniment sportiv care va fi vreodată harul planetei pământ. Nu rata. Toți ochii asupra noastră".
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32

Stadion nou pentru lupta Anthony Joshua - Tyson Fury

Planurile pentru o lupta dintre cei doi au fost puse în mișcare când Fury l-a învins pe Deontay Wilder, cucerind titlul WBC, în februarie anul trecut, la doar câteva luni după ce Joshua a răzbunat singura sa înfrângere din carieră, față de Andy Ruiz Jr.
Joshua și-a păstrat cele trei centuri în decembrie anul trecut, eliminându-l în runda a noua pe challanger-ul Kubrat Pulev.
Hearn a povestit săptămâna aceasta Sky Sports despre planurile "speciale" pe care organizatorii din Arabia Saudită le au pentru eveniment, întrucât urmăresc să creeze un stadion special construit pentru acest eveniment, cu care "să șocheze întreaga lume".
"Vor să construiască un stadion nou", a declarat Hearn pentru Sky Sports despre gazdele din Arabia Saudită. "Vor să creeze ceva foarte, foarte special. Ultima dată au construit un stadion cu 18.000 de locuri pentru lupta lui Andy Ruiz Jr. în doar șapte săptămâni", a mai spus promotorul.
Sursa: Mediafax
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07