Meciul revanșă dintre boxerul ucrainean Oleksandr Usyk, campionul mondial en titre la categoria grea, versiunile WBA, IBF, WBO și IBO, și britanicul Anthony Joshua, va avea loc la Jeddah, în Arabia Saudită, pe 20 august, au anunțat promotorii celor doi pugiliști.
"Campionul Oleksandr Usyk își va pune în joc titlurile sale mondiale IBF, WBA, WBO și IBO împotriva lui Anthony Joshua în orașul de coastă Jeddah, Regatul Arabiei Saudite, sâmbătă, 20 august", se arată în comunicatul dat publicității de promotori, citat de Agerpres.
Box
Moment ireal la un meci de box! A refuzat să reintre în ring: "Vreau să ajung acasă în viață"
27/06/2022 LA 13:52
Usyk, în vârstă de 35 de ani, a cucerit centurile cu diamante ale versiunilor IBF, WBA și WBO anul trecut în septembrie, învingându-l la puncte, în unanimitate, pe deținătorul acestora Anthony Joshua (32 ani). Britanicul a cerut imediat revanșa.
Câștigătorul acestei confruntări l-ar putea înfrunta ulterior pe britanicul Tyson Fury, campionul mondial WBC, într-un meci de unificare a titlurilor mondiale la categoria grea.
Citește și:

În ce condiții revine Tyson Fury în ring

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial en titre la categoria grea, versiunea WBC, este dispus să revină în ring, pentru o potențială unificare a titlurilor, însă a avertizat că organizatorii vor fi nevoiți să bage adânc mâna în buzunare pentru a-l convinge să renunțe la retragere.
Fury l-a învins prin KO pe compatriotul său Dillian Whyte, în luna aprilie la Londra, când și-a apărat cu succes centura cu diamante, înainte de a-i anunța pe fanii săi că își va respecta promisiunea de a se retrage din box, pe care o făcuse anterior soției sale.
Între timp, însă, Fury și-a revizuit poziția și a dezvăluit că a discutat cu promotorul său, Frank Warren, despre o posibilă revenire a sa în ring, în cadrul unui eveniment pe care îl dorește cât mai special.
"Ce le-aș transmite oamenilor care doresc ca această luptă să aibă loc: ar fi bine să aveți un carnet mare de cecuri, pentru a-l convinge pe 'GK' să renunțe la retragere... O să vă coste scump", a declarat Fury, care se autointitulează Gipsy King.
Box
Artur Beterbiev a unificat titlurile WBO, WBC şi IBF la categoria semigrea
19/06/2022 LA 11:19
Box
Imagini spectaculoase în Mexic! O piața uriașă a fost umplută de practicanți de box
19/06/2022 LA 04:22