Mike Tyson nu a mai boxat de 15 ani, însă este mai determinat ca niciodată să revină cu victorie în ring, la 54 de ani. Mike Tyson și Roy Jones Jr. se întâlnesc duminică, 29 noiembrie, de la ora 04:00 (ora României), la STAPLES Center din Los Angeles, California. Important de precizat este că acesta este un meci demonstrativ care se va derula pe durata a opt reprize.

Mike Tyson a luat hotărârea de a reveni în ring după debutul pandemiei de coronavirus, iar presa din Statele Unite ale Americii transmite faptul că el va dona o parte din banii care îi vor reveni pentru lupta împotriva virusului care a pus stăpânire pe întraga lume în acest an. Tyson i-a declarat deja război adversarului lui: "Dacă voi alerga, o voi face mereu înspre el. Îi voi arunca pumni și voi face tot ce ține de mine ca să-l bat", a spus Tyson.

Box
Tyson - Holyfield, șanse mari să se dispute! Bursa uriașă pentru lupta anului 2021
11/01/2021 LA 08:02

Mike Tyson, mai greu cu patru kilograme față de adversarul său de mâine

Mike Tyson și Roy Jones Junior au avut deja prima întâlnire, la cântarul oficial, cu 24 de ore înaintea duelului programat pentru duminică dimineața (ora 04:00 în România). În vârstă de 54 de ani, "Iron" Mike a fost și mai greu cu peste 4 kilograme față de adversarul său: 99,79 kg a cântărit Mike Tyson, în timp ce Roy Jones Junior a avut doar 95,25 kg.

Marele campion a fost nevoit să facă sacrificii considerabile pentru a fi în formă pentru meciul revenirii sale în ring. Pentru a putea fi în cea mai bună formă a sa, Tyson a făcut eforturi considerabile. El a slăbit 45 de kilograme: "Pregătirea a fost dificilă dintr-un singur motiv: am fost nevoit să slăbesc 45 de kilograme. Dar am făcut asta întreaga mea carieră. De asemenea, am devenit vegan. Soția mea m-a sfătuit să folosesc și banda de alergare", a declarat el pentru AS.

56 de meciuri a avut în cariera sa Mike Tyson, 50 dintre ele fiind victorii (44 prin KO). Tyson a devenit în 1986, la 20 de ani, 4 luni şi 22 de zile, cel mai tânăr pugilist din istorie care cucereşte titlul mondial la categoria grea. Recordul său stă în picioare şi acum şi probabil cu greu va fi doborât vreodată.

Mike Tyson v Roy Jones Jr.

Box
Tyson – Holyfield, episodul trei în 2021? Proiectul despre care vorbește toată planeta
02/01/2021 LA 13:36
Box
Anthony Joshua l-a făcut K.O. pe Pulev în runda 9! Campionul mondial își păstrează cele 4 titluri
13/12/2020 LA 07:33