Meciul de vis pentru britanici dintre Anthony Joshua și Tyson Fury va mai avea de așteptat. Cei doi campioni la categoria grea își vor apăra centurile anul acesta în meciuri tari de tot.
Deontay Wilder a decis duminică să activeze clauza pentru cea de-a 3 luptă în fața lui Tyson Fury, care va avea loc în iulie. Floyd Mayweather s-a oferit să-l ajute pe Wilder să se pregătească pentru revanșa cu Fury. Prima luptă dintre cei doi s-a încheiat la egalitate, pentru ca cea de-a doua să se încheie în runda a 7-a după ce a fost aruncat prosopul din colțul lui Wilder.
Nu este singura luptă mare care va avea loc anul acesta: pe 20 iunie, pe Tottenham Hotspur Arena, va fi lupta dintre Anthony Joshua și Kubrat Pulev. Bulgarul era challenger-ul obligatoriu din partea IBF iar contractul a fost semnat.
Box
Scandal după ce Lăcrămioara Perijoc a pierdut finala mondială la box!
21/05/2022 LA 09:12
Joshua l-a învins în decembrie pe Andy Ruiz Jr în revanșa pentru centurile IBF, WBA, WBO și IBO la categorie grea. Pulev, poreclit "Cobra", are 28 de victorii în 29 de partide, singura înfrângere venind în 2014 în duelul pentru centura IBF cu Wladimir Klitschko.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Ionuţ "El Capo" Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş
21/05/2022 LA 05:07
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42