Floyd Mayweather continuă să câștige sume uriașe și din meciurile demonstrative. Cel puțin așa susține boxerul american, care urmează să îl întâlnească într-un asemenea meci în Japonia pe Mikuru Asakura.
Într-un interviu acordat celor de la Daily Mail, Floyd Mayweather a declarat că lupta din Japonia îi va aduce în conturi între 15 și 20 de milioane de dolari.

Conor McGregor nu crede în sumele spuse de Floyd Mayweather

Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Conor McGregor, fostul campion din UFC, nu crede că Floyd Mayweather spune adevărul, atunci când vorbește despre sumele câștigate în urma acestor meciuri demonstrative.
Luptătorul irlandez a făcut referire la un alt meci demonstrativ al americanului, atunci când l-a întâlnit pe Logan Paul. În urma acestei lupte, Mayweather a susținut că s-a ales cu 100 de milioane de dolari, lucru pe care McGregor nu îl crede:
"A spus că a făcut 100 de milioane de dolari după lupta cu tipul acela, Logan, cu toate că nu a ajuns niciodată în Top 100 Forbes. Nu a mai câștigat 20 de milioane de dolari din 2017, de când ne-am luptat. Dacă era așa cum spune el, ar fi fost pe acea listă, dar nu a mai fost din 2017. Cu alte cuvinte, e plin de rahat", a scris McGregor pe Twitter. La scurt timp de la postarea acestor mesaje, acestea au fost șterse de irlandez.
Floyd Mayweather și-ar dori să intre din nou în ring împotriva lui Conor McGregor, într-un meci care ar trebui să aibă loc în 2023. Cei doi s-au întâlnit și în 2017, atunci când Mayweather s-a impus în runda a 10-a.
Boxerul american a sugerat și locația întâlnirii. Dacă meciul din 2017 a avut loc în celebra MGM Grand Arena din Las Vegas, americanul își dorește acum un număr mult mai mare de spectatori, sugerând ca partida să aibă pe Allegiant Stadium, stadionul echipei Las Vegas Raiders din NFL.
După declarațiile lui Mayweather, Conor McGregor a postat pe contul său de Instagram o fotografie, anunțând că nu este interesat de o astfel de confruntare.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07