Box

Cum va arăta boxul după pandemie. Ce reguli vor fi schimbate: ”Vor fi bariere greu de depășit!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Anthony Joshua

Credit imagine: SID

DeVlad Dumitrescu
06/05/2020 la 14:53

Noile reguli au fost propus pentru ca boxul să poată reveni în Marea Britanie.

Boxerii trebuie să poarte măști în timpul intrărilor, nu au voie să folosească găleți pentru scuipat între runde și trebuie să fie testați pentru coronavirus înainte să poată participa la lupte. Un document de cinci pagini a fost trimis promoterilor de către British Boxing Board of Control și obținut de BBC.

Galele de box sunt programate să revină în iulie însă noile reguli nu vor permite mai mult de cinci lupte într-o singură seară și nu vor permite lupte pentru titlu.

Box

Mike Tyson revine în ring pentru un meci cu Roy Jones Jr! Când va avea loc lupta

23/07/2020 LA 19:24

Eddie Hearn, șeful promoției Matchroom, a afirmat pe Twitter: ”Tocmai am văzut documentul publicat de BBC. Sunt bariere uriașe (dar rezonabile) de depășit pentru a face posibil acest lucru dar când va veni timpul vom fi pregătiți”. Regulile nu vor permite ca spectatori să fie prezenți la lupte.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Box

Floyd Mayweather vrea să revină în ring. Ce îl oprește însă pe fostul mare campion

16/07/2020 LA 05:05
Box

Fury, convins că l-ar învinge oricând pe Mike Tyson: ”Sunt prea mare și prea bun!”

19/06/2020 LA 14:54
Subiecte asemănătoare
Box
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol