După patru runde în care a fost dominat de Tyson Fury, a început să curgă sânge din urechea lui Deontay. După alte trei runde, echipa lui Wilder a oprit meciul. Deşi Wilder nu a fost mulţumit cu decizia echipei sale, pugilistul a fost rapid transportat la spital. Deontay a fost bandajat la ureche, în vestiar, imediat după meci.
„A avut o mică tăietură în ureche. Este posibil ca aceasta să îi fi afectat echilibrul, aşa că are nevoie să fie cusut. A fost o luptă foarte dură, cu un adversar foarte dur”, a declarat Jay Deas, antrenorul lui Deontay Wilder.
Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder şi a devenit noul campion mondial WBC la categoria supergrea. Arbitrul a încheiat înfruntarea în runda a şaptea prin knockout tehnic, după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul.
Box
Scandal după ce Lăcrămioara Perijoc a pierdut finala mondială la box!
21/05/2022 LA 09:12
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Ionuţ "El Capo" Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş
21/05/2022 LA 05:07
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42