Articol scris de Tibi Munteanu
Americanul Floyd Mayweather confirmă zvonurile organizării unui meci revanșă contra irlandezului Conor McGregor pentru anul următor și anunță că mai sunt de pus la punct ultimele detalii, printre care și sportul în care se vor duela cei doi, fie box, precum precedenta întâlnire din 2017, fie lupte libere, specializarea sportivului ce vine din UFC.

Mayweather vs. McGregor partea a doua

Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07
Se anunță o nouă luptă istorică între doi giganți ai sporturilor de contact, Floyd Mayweather contra Conor McGregor. Cei doi s-au luptat într-un meci demonstrativ de box în urmă cu 5 ani, la Las Vegas, când americanul a ieșit învingător prin Knockout tehnic după 10 runde în care irlandezul a părut să facă față și în sportul în care poate lovi doar cu pumnii. La momentul respectiv a fost o lecție tactică primită de McGregor, însă cei doi s-au bucurat de premii pe măsură în urma confruntării. În jur de 280 de milioane de dolari ar fi obținut Mayweather după lupta cu McGregor, în timp ce cel poreclit "The Notorious" a primit circa jumătate din suma americanului, aproximativ 130 de milioane de dolari. Sunt sume imense pe care cei doi le-au câștigat în urma acelei lupte care a făcut înconjurul lumii, iar în 2023 încasările ar putea fi și mai mari, raportate la interesul față de acest duel.
https://i.eurosport.com/2018/11/07/2457182.jpg
Mayweather a dezvăluit că se află în stadiul negocierilor finale cu McGregor pentru a se lupta din nou anul viitor, însă nu a confirmat dacă va fi tot un meci de box, lăsând loc de interpretare dacă va intra în cușcă cu sportivul de MMA. Totodată, nu a confirmat dacă va fi un meci demonstrativ sau o luptă adevărată, însă ar prefera un meci demonstrativ.
"Vreau să ies acolo în weekend și să mă distrez. Apoi am o alt demonstrativ la Dubai în noiembrie și va urma Conor McGregor în 2023. Nu știm dacă va fi un meci demonstrativ sau o luptă adevărată, s-a vorbit despre ambele variante, însă eu aș prefera un demonstrativ.
Nu mă deranjează să mă confrunt cu băieți precum McGregor și alții care nu lovesc atât de tare precum YouTuberii sau cei din UFC, însă nu mă pun într-o poziție în care m-aș putea răni", a declarat Mayweather pentru Sportsmail.

McGregor a confirmat că va reveni în box

În cadrul Marelui Premiu de la Monaco, irlandezul fiind un fan împătimit al Formulei 1, a declarat pentru SkySports că își dorește să revină într-un meci de box, pentru că boxul a fost primul său sport de contact.
"Boxul este prima mea dragoste în sporturile de contact. M-am distrat atât de bine ultima dată când am fost acolo.
Evident, întoarcerea mea va fi în octogon, în UFC, pentru că povestea asta este departe de a fi încheiată, de fapt s-a scris doar începutul", a spus Conor McGregor.
https://i.eurosport.com/2017/08/27/2153537.jpg
Citește și:

Floyd Mayweather revine în ring peste 4 zile

Cu un record impresionant de 50 de lupte, dintre care tot atâtea victorii, Floyd "Money" Mayweather reintră în ring pe 25 septembrie într-un meci demonstrativ contra japonezului Mikuru Asakura, luptător de MMA și creator de conținut pe YouTube. Confruntarea se va desfășura în octogon, cu reguli de MMA, chiar în Japonia, pe Saitama Super Arena, unde sunt așteptați aproximativ 22500 de spectatori.
La 30 de ani, Asakura are un palmares de 20 de lupte în Arte Marțiale Mixte, reușind să câștige 16 dueluri, 3 le-a pierdut și una singură a terminat-o la egalitate. Floyd Mayweather s-a arătat încrezător și, în stilu-i caracteristic, a spus că japonezul este un simplu adversar, în timp ce el e Floyd Mayweather.
Box
VIDEO | Mayweather a reușit un KO ca în vremurile bune cu japonezul Asakura! Urmează McGregor?
25/09/2022 LA 10:11
Box
Conor McGregor îl atacă pe Floyd Mayweather: "Minte când spune că face 100 de milioane de dolari"
24/09/2022 LA 14:25