Tyson Fury dorește să devină campionul mondial universal când se va duela cu Anthony Joshua de două ori anul viitor, în ceea ce a fost numită deja ”Bătălia Marii Britanii”. Fury consideră că este doar o perioadă de timp până când va pune mâna pe toate cele patru centuri și susține că niciun boxer nu i-ar putea face față.
După ce a fost întrebat cine ar învinge într-o luptă dintre el și Iron Mike Tyson, Fury a răspuns clar: ”Nu există niciun campion din nicio eră din ultimii 1000 de care m-ar fi putut învinge. Nici Mike Tyson în anii 80, nici Muhammad Ali, Joe Louis, Lennox Lewis, George Foreman, Ken Norton, Rocky Marciano, Floyd Patterson, Gene Tunney, Jem Mace, John L. Sullivan”.
”Dacă ne ducem la început de tot, nimeni nu ar fi putut să mă învingă. Nimeni. Sunt prea mare, prea bună și am prea multe stiluri pentru ei. Mă adaptez și ei nu ar putea face față”, a continuat Fury.
Box
Deontay Wilder, pe masa de operație după înfrângerea contra lui Tyson Fury! Când va reveni în ring
13/10/2021 LA 11:37

Tyson Fury: ”Sunt cel mai bun boxer din istorie!”

Tyson Fury nu este neapărat cel mai modest sportiv: ”Sunt cel mai bun boxer din istorie. Nici nu e vorba doar de categoria mea, pur și simplu cel mai bun. Ce zici de modeastia asta?!”.
Tyson este așteptat să se reîntoarcă în ring la 53 de ani pentru o partidă demonstrativă după ce fostul campion mondial a făcut publice videoclipuri în care se antrena. Acest lucru va avea loc la 33 de ani după ce Tyson a luat cu asalt lumea boxului fiind cel mai tânăr campion mondial din istorie.
De cealaltă parte, pe Tyson Fury îl așteaptă o trilogie cu Deontay Wilder după ce l-a învins pe american pentru centura mondială mai devreme în acest an pentru ca apoi să se înfrunte cu Anthony Joshua.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Box
Fury: "Wilder e idiot! M-am dus la el să îl felicit: "Bravo, omule, bun meci!" Știți ce mi-a zis?"
10/10/2021 LA 09:41
Box
Tyson Fury a câștigat lupta palpitantă cu Deontay Wilder și păstrează centura WBC a greilor
10/10/2021 LA 06:57