Box

Fury vs Joshua pentru toate centurile la categoria grea? Ce urmează pentru Tyson Fury

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fury

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
23/02/2020 la 10:28

Promoterul lui Tyson Fury a dezvăluit că noul campion mondial WBC la categoria grea își dorește un meci cu Anthony Joshua.

După ce i-a administrat lui Wilder o înfrângere pe care n-o va uita niciodată, Fury se gândește deja la următorul meci, chiar împotriva compatriotului lui, Anthony Joshua, potrivit ultimelor afirmații ale promoterului lui, Eddie Hearn. Chiar dacă Wilder are posibilitatea de a cere revanșa cu Fury, Eddie Hearn pregătește deja următoarea lupt, în care Fury și Joshua se vor lupta în ring.

Box

"Am devenit cel mai detestat om din lume!" Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul cu Holyfield

ACUM O ORĂ

Anthony Joshua deține centurile WBA (Super), IBF, WBO și IBO, iar Tyson Fury este primul campion la grei din istorie care deține sau a deținut de-a lungul carierei fiecare centură pusă în joc: WBA, WBC, WBO, IBO, IBF, Ring, Lineal. Eddie Hearn a transmis deja pe rețelele de socializare că meciul dintre Fury și Joshua este pe care să se întâmple chiar în vara acestui an.

Tyson Fury, victorie categorică în fața lui Deontay Wilder

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder şi a devenit noul campion mondial WBC la categoria grea. Arbitrul a încheiat înfruntarea în runda a şaptea prin knockout tehnic, după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul. În primele reprize, Tyson Fury s-a poziţionat în centrul ringului şi a preluat controlul înfruntării. În runda a treia a avut un început extraordinar. „Gipsy King” i-a aplicat o lovitură cu braţul drept lui Wilder care a început să se clatine. Fury a continuat să aplice presiune asupra adversarului.

La un moment dat, Deontay a început să sângereze la buze. O combinaţie superbă din partea lui Fury l-a pus la pământ pe Wilder. După ce s-a ridicat, campionul a fost din nou trântit. De data aceasta, Wilder a fost salvat de gongul ce anunţa încheierea rundei. În runda a patra, Wilder a ajuns iar la sol după ce s-a împiedicat. Deşi nu a fost un knockdown, campionul a fost vizibil obosit, iar Fury continua să aplice o presiune incredibilă.

În runda a cincea, Tyson a trimis o lovitură de dreapta incredibilă care l-a ameţit pe Wilder. Campionul a ajuns din nou la pământ după o directă din partea lui Fury. Wilder a continuat să sângereze şi în runda a şasea de la buză şi ureche, din cauza loviturilor devastatoare trimise de „Gipsy King”. Fury a început runda a şaptea cu o lovitură puternică de stânga. Tyson Fury a devenit campion după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Box

Wladimir Klitschko îl antrenează pe Evander Holyfield pentru o luptă epică împotriva lui Mike Tyson

23/05/2020 LA 07:59
Box

"Tocmai ce am vorbit cu Mike. E oficial, ne vom lupta". Primul duel al lui Tyson, la revenire

18/05/2020 LA 11:29
Subiecte asemănătoare
Box
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Box

"Am devenit cel mai detestat om din lume!" Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul cu Holyfield

ACUM O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Box

Mesajul emoționant transmis de Anthony Joshua: ”Am pierdut oameni dragi”

00:01:05

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe