“The Sun” scrie căfostul campion american a pierdut mare parte din averea fabuloasă pe care și-o câștigase cu multă muncă, după ce a investit haotic. De exemplu, Holyfield vindea sub umbrela unui unic brand grătare, extinctoare și sosuri pentru carnea prăjită pe grătar! Holyfield a pierdut aproximativ două milioane de euro când și-a lichidat casa de producție ”Real Deal Records” și de peste trei ori mai mulți bani din cauza unui restaurant falimentar.

Mai mult, în 2008, Holyfield a fost evacuat din casa imensă cu 109 dormitoare pe care și-o achiziționase, pentru că acumulase datorii de peste 11 milioane de euro. Pugilistul nu a încasat însă decât 6,3 milioane de euro de pe urma vânzării casei din Atlanta către rapperul Rick Ross.

Box
Tyson - Holyfield, șanse mari să se dispute! Bursa uriașă pentru lupta anului 2021
11/01/2021 LA 08:02

Femeile și copiii l-au ruinat pe Holyfield

Evander Holyfield a avut și alte probleme pentru care a fost nevoit să scoată mulți bani de la bancă. A trecut prin trei divorțuri și are de plătit pensii alimentare pentru nu mai puțin de 11 copii, avuți cu șase femei diferite.

Holyfield locuiește în prezent într-un apartament cu două dormitoare, iar fostul pugilist a reflectat cu amărăciune: “Când nu ai pe cineva care să aibă grijă de tine, toată lumea ciupește câte ceva. Doamne, cum furau, și furau, și furau! Este greu să cazi de sus, simți că este prea târziu. Voiam să le las ceva copiilor mei, ca să nu aibă niciodată grija zilei de mâine”, a concluzionat Holyfield.

Am fost un fraier, dar nu mai sunt! | Evander Holyfield

Holyfield, un campion al ringului

Ca pugilist, Holyfield a atins apogeul în a doua parte a anilor 1990, când l-a învins de două ori pe Mike Tyson. Și-a câștigat faima după incidentul incredibil din ring, când Tyson l-a mușcat de ureche.

Ajuns la 57 de ani, Holyfield a uimit lumea când a anunțat că va reveni în ring, pentru câteva meciuri demonstrative. Încă de anul trecut, Holyfield vorbea despre posibilitatea de a lupta de câteva ori în Japonia, pentru cauze umanitare.

Box
Tyson – Holyfield, episodul trei în 2021? Proiectul despre care vorbește toată planeta
02/01/2021 LA 13:36
Box
Anthony Joshua l-a făcut K.O. pe Pulev în runda 9! Campionul mondial își păstrează cele 4 titluri
13/12/2020 LA 07:33