Holyfield, supranumit "The Warrior" (trad. - Războinicul), a dezvăluit că se gândește inclusiv la o nouă luptă cu Mike Tyson (53 ani), deși cei doi au o vârstă combinată de 110 ani.
Foști campioni mondiali la categoria grea, Holyfield și Tyson s-au întâlnit de două ori de-a lungul carierei, iar ambele meciuri au fost câștigate de "The Warrior". În primul duel din 1996, Holyfield s-a impus prin knock-out tehnic în runda a 11-a, în timp ce revanșa din 1997 s-a încheiat într-un mod inedit, care a intrat în istoria boxului. Tyson și-a mușcat adversarul de ureche, motiv pentru care a fost descalificat și și-a pierdut temporar licența din box.
Holyfield a anunțat că va reveni în ring, participând la gale și meciuri cu scop umanitar (Unite4OurFight), prin care fostul pugilist își dorește să ajute familiile afectate de Covid-19.
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
04/12/2022 LA 08:38

Holyfield: "Sunt dispus să mă lupt cu Mike Tyson"

"The Warrior" nu exclude o întâlnire directă cu vechiul său rival din anii '90. Cu toate acestea, Holyfield consideră că "Iron Mike" ar trebui să-l invite în ring, ținând cont de istoricul confruntărilor directe:
N-aș putea să-l întreb dacă vrea să luptăm din nou, el ar trebui să facă acest pas. L-am învins de două ori, iar dacă l-aș invita în ring aș arăta ca un bătăuș căruia îi place doar să intimideze. Eu sunt dispus să lupt împotriva lui, dacă și el este de acord. Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, s-ar putea să fie interesat. Recunosc, dacă nu ar fi fost o acțiune umanitară, nu aș fi urcat din nou în ring. | Evander Holyfield
Holyfield a vorbit și despre modul în care ar pregăti meciul cu Mike Tyson:
Sunt cu 4 ani mai în vârstă decât Mike și știu cât de repede se mișcă în ring. Totuși, și eu sunt rapid. Nu trebuie să aștept loviturile lui, pentru că așa ar avea șanse mari să mă prindă descoperit. | Evander Holyfield

Holyfield și Tyson continuă antrenamentele

Deși au o vârstă combinată de 110 ani, Holyfield și Tyson nu se menajează deloc și se antrenează la fel ca în vremurile glorioase.
Cei doi au postat pe Twitter imagini din timpul antrenamentelor:

Cifrele lui Evander Holyfield și Mike Tyson:

Evander Holyfield (57 ani):
  • Lupte: 57
  • Victorii: 44
  • KO: 29
  • Înfrângeri: 10
Mike Tyson (53 ani):
  • Lupte: 58
  • Victorii: 50
  • KO: 44
  • Înfrângeri: 6
  • Meciuri indecise: 2
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31