Floyd Mayweather va reveni în ring după o așteptare de 3 ani. Fostul campion mondial se va lupta într-un meci demonstrativ cu Logan Paul, celebrul youtuber care cu peste 22 de milioane de urmăritori.
În cadrul unui eveniment de promovare al meciului programat pe 6 iunie, la Miami, Jake Paul, fratele lui Logan, l-a enervat la culme pe boxerul poreclit "Money". Jake a venit în fața lui Mayweather, a început să-l intimideze cu câteva replici, apoi i-a furat șapca de cap.

Mayweather, dezlănțuit după ce fratele lui Logan Paul i-a luat șapca de pe cap: "Nu se poate să mă atingă!"

Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Floyd s-a înfuriat teribil și a sărit să-l bată pe fratele viitorului său adversar. La rândul său, Logan a intrat în scenă, iar în sală s-a produs o încăierare generală.
Gărzile de corp au intervenit de urgență pentru a liniști apele, însă Mayweather era pur și simplu dezlănțuit.
"Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca! Există ceva ce se numeşte respect şi ceva ce se numeşte lipsă de respect. Nu voi tolera lipsa de respect!", a spus Mayweather ulterior, citat de AFP.
Mayweather va reveni în ring pe 6 iunie, la Miami, în meciul demonstrativ cu Logan Paul. "Money", fostul campion mondial neînvins în carieră, a boxat ultima oară în 2018, tot într-o partidă demonstrativă, cu kickboxer-ul japonez Tenshin Nasukawa, câștigată prin knock-out.
Meciul cu Logan Paul trebuia să se dispute inițial pe 20 februarie, însă a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Cine este Logan Paul, viitorul adversar al lui Mayweather

Logan Paul este urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe canalul său de Youtube și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Statele Unite. Tânărul de 25 de ani explorează acum și alte arii, printre care și boxul. Paul a debutat în boxul profesionist pe 4 septembrie 2019, contra unui alt youtuber: englezul Olajide Olayinka, cunoscut drept KSI.
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712215.jpg
Cei doi s-au întâlnit la Los Angeles, în Staples Center, și au luptat 6 reprize a câte 3 minute, iar KSI a fost declarat învingător de către arbitri. Doi dintre oficiali au votat 57-54 și 56-55 în favoarea lui KSI, iar altul a votat 56-55 pentru Logan Paul.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07