Campionul mondial al greilor va avea următoarea luptă pe noul stadion al lui Tottenham în mai împotriva bulgarului Kubrat Pulev sau ucraineanului Oleksandr Usyk. Anthony Joshua a stabilit deja unde vrea să lupte în continuare odată ce și-a recâștigat supremația la categoria greilor din box, iar meciul ar urma să fie împotriva lui Kubrat Pulev sau Oleksandr Usyk în primăvara următoare.
Noul stadion al celor de la Tottenham o să găzduiască meciul lui Anthony Joshua, asta pentru că Wembley va fi ocupat de găzduirea Campionatului European. Joshua are de gând să lupte în fața suporterilor de acasă după ce l-a învins sâmbătă pe Andy Ruiz Jr. în Arabia Saudită.

Noul stadion al lui Tottenham, făcut și pentru box

Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Agentul lui Joshua, Eddie Hearn, e convins că noul stadion al lui Tottenham este perfect pentru un meci de asemenea calibru.
Tottenham Hotspur este un stadion foarte bun pentru o luptă. Trebuie să luăm în calcul această variantă. Telefonul meu a luat-o razna de când a apărut știrea, toată lumea îmi cere să-l aduc pe Anthony acolo. Am vorbit deja cu cei de la Spurs despre găzduirea unui meci și ei sunt de acord, însă nu știm data, este mai greu de ales când se va întâmpla
“Londra mă cheamă”, a spus Joshua, care se va lupta cel mai probabil cu bulgarul Kubrat Pulev în aprilie sau mai.
Suporterii britanici joacă un rol foarte important în cariera mea. De fiecare dată când sunt acasă, e clar că nu pot pierde
Englezul a precizat că după lupta cu Ruiz s-a îngrijit și de o anumită problemă de sănătate care-l chinuia de mai multă vreme: Am avut o accidentare și nu știam ce se întâmplă cu mine. Eram atât de obosit tot timpul și nu mă puteam antrena cum trebuie. Înainte de luptă mi-am pus o pungă cu gheață pe cap și m-am gândit: de ce mă simt atât de obosit?”, a mai spus el.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07