Tyson Fury a vorbit despre cea de-a doua întâlnire dintre Anthony Joshua și Andy Ruiz Jr. Fury consideră că Joshua se va retrage în cazul unei noi înfrângeri.
În prima luptă dintre cei doi boxeri, Andy Ruiz Jr. s-a impus după ce l-a făcut knockout pe Joshua în runda a șaptea. Invitat în emisiunea True Geordie Podcast, Fury a prefațat întâlnirea care va avea loc la data de 7 decembrie.
Dacă Anthony Joshua va fi făcut knockout pentru a doua oară la rând, cred se va retrage din box. Fiecare face ce vrea, dar cred că el nu mai are nevoie de bani și două înfrângeri prin knockout sunt devastatoare pentru cariera unui boxer
Box
Evander Holyfield, "bătut măr" de Vitor Belfort, la revenirea în ring
12/09/2021 LA 11:14
Fury nu îl consideră pe Andy Ruiz Jr. un boxer de top, însă pugilistul este de părere că americanul se va impune în fața britanicului grație avantajului psihic: ”Nu cred că Ruiz Jr. este prea bun, dar opinia mea este că el a câștigat prima luptă și deține un avantaj mental înaintea luptei. Boxul este 95% mental. La primul knockout nu a fost un pumn norocos. Cred că Joshua a câștigat doar o rundă din șapte. Toți boxerii își găsesc nașul de-a lungul carierei, și cred că, al lui Joshua este Ruiz Jr”.
Cea de-a doua luptă dintre Anthony Joshua și Andy Ruiz Jr. va avea loc la data de 7 decembrie, în Arabia Saudită. Gala va purta numele de ”Clash on the Dunes” (n.red Înfruntarea dintre dune)
Mediafax
Box
Actorul francez Jean-Paul Belmondo, pasionat de sport, a decedat
06/09/2021 LA 17:00
Box
Manny Pacquiao, învins la revenirea în ring. Anunţul făcut
22/08/2021 LA 11:55