Floyd Mayweather nu a reușit să îl facă KO pe Logan Paul, într-o partidă care a stârnit multe polemici. Concret, cei doi au avut burse de 60 de milioane de euro (40 au mers în conturile fostului campion mondial neînvins), însă lupta a semănat potrivit specialiștilor cu un circ ieftin.

Mayweather și-a protejat adversarul

Evident, deși retras, Mayweather nu avea cum să nu își trimită adversarul la podea decisiv, dacă și-ar fi dorit, dar a ales să îl protejeze. Youtuberul, care avea un singur meci de box în "carieră", tot contra unui influencer din social media, a glumit pe seama vârstei și agilității lui "Money", dar a admis că acesta nu a forțat.
Box
Deontay Wilder, pe masa de operație după înfrângerea contra lui Tyson Fury! Când va reveni în ring
13/10/2021 LA 11:37
"E unul dintre cele mai mari momente din viața mea. La naiba, sunt fericit. O să mă duc acasă și o să mă gândesc: "M-a lăsat oare Floyd să supraviețuiesc?". E unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, controlează meciurile pe care le dispută ca nimeni altul. A fost o onoare să fiu în ring cu el și să rezist. Sunt fericit că am scos-o la capăt. E bătrân, nu mai e la fel de rapid, dar e aproape imposibil să îl lovești", a spus Logan Paul, conform Daily Mail.
Logan Paul nu exclude un meci revanșă, dar aceasta are șanse mici să se realizeze. În primul rând ca urmare a faptului că spectacolul de duminică noapte a lăsat de dorit și nu ar mai genera interes o a doua dispută. În al doilea rând, Mayweather nu își mai dorește, declarând după confruntarea din noaptea trecută că e exclus pentru moment să mai revină în ring contra youtuberului.
"Mayweather - Logan Paul 2. Nu știu, acum vreau să mă odihnesc, să mă fac bine după lupta asta, să mă duc la plajă. Dar cine știe, poate data viitoare o să îl dobor?", a mai spus Logan Paul.
Box
Fury: "Wilder e idiot! M-am dus la el să îl felicit: "Bravo, omule, bun meci!" Știți ce mi-a zis?"
10/10/2021 LA 09:41
Box
Tyson Fury a câștigat lupta palpitantă cu Deontay Wilder și păstrează centura WBC a greilor
10/10/2021 LA 06:57