Floyd Mayweather nu a reușit să îl facă KO pe Logan Paul, într-o partidă care a stârnit multe polemici. Concret, cei doi au avut burse de 60 de milioane de euro (40 au mers în conturile fostului campion mondial neînvins), însă lupta a semănat potrivit specialiștilor cu un circ ieftin.

Mayweather și-a protejat adversarul

Evident, deși retras, Mayweather nu avea cum să nu își trimită adversarul la podea decisiv, dacă și-ar fi dorit, dar a ales să îl protejeze. Youtuberul, care avea un singur meci de box în "carieră", tot contra unui influencer din social media, a glumit pe seama vârstei și agilității lui "Money", dar a admis că acesta nu a forțat.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
"E unul dintre cele mai mari momente din viața mea. La naiba, sunt fericit. O să mă duc acasă și o să mă gândesc: "M-a lăsat oare Floyd să supraviețuiesc?". E unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, controlează meciurile pe care le dispută ca nimeni altul. A fost o onoare să fiu în ring cu el și să rezist. Sunt fericit că am scos-o la capăt. E bătrân, nu mai e la fel de rapid, dar e aproape imposibil să îl lovești", a spus Logan Paul, conform Daily Mail.
Logan Paul nu exclude un meci revanșă, dar aceasta are șanse mici să se realizeze. În primul rând ca urmare a faptului că spectacolul de duminică noapte a lăsat de dorit și nu ar mai genera interes o a doua dispută. În al doilea rând, Mayweather nu își mai dorește, declarând după confruntarea din noaptea trecută că e exclus pentru moment să mai revină în ring contra youtuberului.
"Mayweather - Logan Paul 2. Nu știu, acum vreau să mă odihnesc, să mă fac bine după lupta asta, să mă duc la plajă. Dar cine știe, poate data viitoare o să îl dobor?", a mai spus Logan Paul.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07