Fostul campion mondial a arătat de ce a învins 44 de persoane în cariera sa de peste 20 de ani, lovind cu putere la pregătirile cu antrenorul său personal. Astfel, fanilor le-au crescut speranțele că Tyson ar putea reveni în ring, chiar și la 53 de ani.
Însă noul său antrenor, Rafael Cordeiro, a făcut apel la sportivii actuali să aibă grijă ce își doresc, insistând că Tyson este în continuare extrem de periculos.
”Ce pot să vă spun este că dacă va dori să facă ceva în viitor, este pregătit 100%. Pentru box.. dați-i șase luni și s-ar putea lupta cu oricine. Vă dau cuvântul meu pentru asta, nu glumesc. Aceasta a fost doar prima sesiune, vă puteți imagina după trei săptămâni?”, a declarat el.
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
ACUM O ZI
”Imediat cum am început antrenamentele, mi-am pus ”O, Doamne”, nu știam la ce să mă aștept. Nu se mai antrenase de 10 ani. Nu mă așteptam să văd ce am văzut. Am văzut un sportiv care are aceeași viteză, aceeași putere ca cineva de 21, 22 de ani”, a continuat Cordeiro.
”Și vă spun.. va trebui să fii bun să te lupți cu Mike. Dacă nu ești pregătit, o să fii făcut K.O., cu siguranță. Puterea lui e la un alt nivel. Am antrenat mulți sportivi în cariera mea. Dar când vorbim de putere... lovitura lui de dreapta ar putea ucide pe cineva”, susține el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31