Box

Lupta dintre Joshua și Pulev, amânată din cauza pandemiei de coronavirus

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Pulev

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
20/03/2020 la 08:08

Super meciul de box dintre campionul britanic Anthony Joshua și bulgarul Kubrat Pulev a fost amânat pentru câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Meciul de box dintre campionul britanic la categoria grea Anthony Joshua, deţinătorul centurilor WBA, IBF şi WBO, şi bulgarul Kubrat Pulev, programat pe stadionul londonez Tottenham la data de 20 iunie, va fi amânat pentru câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus, a precizat bulgarul în ultimul interviu acordat.

Partida atât de așteptată urma să aibă loc după finalul sezonului de Premier League, dar întreruperea campionatului ar putea stârni o serie întreagă de reprogramări. Prin urmare, stadionul cu o capacitate de 62.000 locuri nu ar mai fi disponibil în luna iunie, a anunțat Eddie Hearn în urmă cu câteva zile.

Box

"Am devenit cel mai detestat om din lume!" Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul cu Holyfield

ACUM O ORĂ

Meciul Joshua – Pulev, amânat

El anunța că meciul ar urma să fie amânat pentru o lună, însă scenariul este mult mai grav. ''Pentru lupta lui Anthony Joshua, există posibilitatea ca meciul să fie amânat pentru iulie. Avem date posibile în acea lună. Cerinţa lui Anthony pentru următorul lui meci a fost să boxeze în Regatul Unit. Până la 20 iunie mai este mult timp şi data rămâne în planurile noastre. Am vorbit cu clubul Tottenham şi m-au asigurat că există consens'', a declarat Hearn pentru Sky Sports.

“E imposibil ca lupta să aibă loc pe 20 iunie, însă eu sunt pregătit. Meciul va fi organizat câteva luni mai târziu, probabil la sfârșitul anului”, a spus Pulev. Adversarul lui, în vârstă de 30 de ani, Anthony Joshua, şi-a recuperat centurile de campion WBA, IBF şi WBO pe 7 decembrie, când l-a învins pe americanul Andy Ruiz, în cursul unei gale care s-a desfăşurat în Arabia Saudită.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Box

Wladimir Klitschko îl antrenează pe Evander Holyfield pentru o luptă epică împotriva lui Mike Tyson

23/05/2020 LA 07:59
Box

"Tocmai ce am vorbit cu Mike. E oficial, ne vom lupta". Primul duel al lui Tyson, la revenire

18/05/2020 LA 11:29
Subiecte asemănătoare
Box
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Box

"Am devenit cel mai detestat om din lume!" Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul cu Holyfield

ACUM O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Box

Mesajul emoționant transmis de Anthony Joshua: ”Am pierdut oameni dragi”

00:01:05

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe