Meciul de box dintre campionul britanic la categoria grea Anthony Joshua, deţinătorul centurilor WBA, IBF şi WBO, şi bulgarul Kubrat Pulev, programat pe stadionul londonez Tottenham la data de 20 iunie, va fi amânat pentru câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus, a precizat bulgarul în ultimul interviu acordat.
Partida atât de așteptată urma să aibă loc după finalul sezonului de Premier League, dar întreruperea campionatului ar putea stârni o serie întreagă de reprogramări. Prin urmare, stadionul cu o capacitate de 62.000 locuri nu ar mai fi disponibil în luna iunie, a anunțat Eddie Hearn în urmă cu câteva zile.

Meciul Joshua – Pulev, amânat

Box
Meciul Anthony Joshua - Tyson Fury, unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive în 2022
24/12/2021 LA 09:15
El anunța că meciul ar urma să fie amânat pentru o lună, însă scenariul este mult mai grav. ''Pentru lupta lui Anthony Joshua, există posibilitatea ca meciul să fie amânat pentru iulie. Avem date posibile în acea lună. Cerinţa lui Anthony pentru următorul lui meci a fost să boxeze în Regatul Unit. Până la 20 iunie mai este mult timp şi data rămâne în planurile noastre. Am vorbit cu clubul Tottenham şi m-au asigurat că există consens'', a declarat Hearn pentru Sky Sports.
“E imposibil ca lupta să aibă loc pe 20 iunie, însă eu sunt pregătit. Meciul va fi organizat câteva luni mai târziu, probabil la sfârșitul anului”, a spus Pulev. Adversarul lui, în vârstă de 30 de ani, Anthony Joshua, şi-a recuperat centurile de campion WBA, IBF şi WBO pe 7 decembrie, când l-a învins pe americanul Andy Ruiz, în cursul unei gale care s-a desfăşurat în Arabia Saudită.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Youtuber-ul Jake Paul, K.O.-ul anului, cu Tyron Woodley: "Bat pe oricine, oriunde, oricând"
19/12/2021 LA 12:47
Box
Un campion național de box, cu arcada spartă după ce a fost lovit cu pumnul de un antrenor
11/12/2021 LA 07:11