Vineri, starul din UFC Conor McGregor a anunțat că se pregătește pentru o luptă cu legendarul Manny Pacquiao, iar confirmarea din partea filipinezului a venit la mai puțin de 24 de ore.
Deși detaliile exacte ale meciului nu au fost încă stabilite, ambele părți și-au dat acordul de principiu pentru acest meci ce promite să țină capul de afiș în 2021.
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
IERI LA 08:38

Manny Pacquiao - Conor McGregor, meci confirmat

Potrivit jurnaliștilor de la "The Guardian", Manny Pacquiao ar fi acceptat acest duel din dorința de a ajuta victimele pandemiei de coronavirus din Filipine. În vârstă de 41 de ani, "PacMan" face parte, în prezent, din Senatul din țara sa. El își va dona încasările din lupta cu McGregor victimelor pandemiei.
De partea cealaltă, McGregor nu a mai luptat din ianuarie 2020, de la meciul cu Donald Cerrone. Atunci, irlandezul și-a învins adversarul în doar 40 de secunde, prin K.O. După izbucnirea pandemiei de coronavirus, Connor McGregor și-a anunțat pentru a treia oară în patru ani retragerea din UFC, după un conflict cu managerul proiectului Dana White, principala sa nemulțumire fiind legată de faptul că nu i s-ar permite să reia luptele decât în momentul în care acest tip de evenimente vor putea fi organizate cu spectatori.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31