Pugilistului american, neînvins de-a lungul carierei sale, a dezvăluit care sunt așteptările sale pentru viitorul apropiat, din perspectiva unei potențiale lupte cu unul dintre cei doi luptători din UFC: Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov.
Pentru a stabili o nouă super-luptă care să atragă privirile milioanelor de fani, Mayweather nu va accepta o sumă mai mică de 600 milioane de dolari. Exact cum a spus-o și pe contul oficial de Instagram la finalul anului trecut, fostul campion mondial se gândește serios chiar la două lupte împotriva celor două superstaruri din UFC.
"Mi-am anunțat deja intențiile pe rețelele de socializare. Este vorba despre o luptă cu Conor McGregor și o luptă cu Khabib. Suma pe care vreau s-o încasez este de 600 milioane de euro. Voi merge acolo să-mi încerc norocul, nu am nimic de pierdut. La ora actuală, n-ar avea sens să intru în ring cu un boxer obișnuit.
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42
Sunt un om de afaceri și consider că o luptă cu McGregor mi-ar aduce mai multe beneficii. Dacă va aduce și bani, va face și mai mult sens. În același timp, voi lupta doar împotriva unui boxer care are o țară întreagă în spate, nu daor un oraș. Prima luptă contra lui McGregor a fost distractivă, a fost o afacere plăcută.", a spus Mayweather pentru Mirror.
Mayweather și McGregor s-au mai luptat și în 2017, la Las Vegas. Atunci, pugilistul american a câștigat prin knock-out tehnic în runda a 10-a, după ce reușise cele mai multe lovituri până în acel moment.
https://i.eurosport.com/2017/08/27/2153508.jpg

Mayweather, provocat și luat peste picior de Khabib

Khabib Nurmagomedov (31 de ani) l-a provocat pe Floyd Mayweather (43 de ani) la o luptă inedită, formată din 11 runde de box și una de MMA.
Campionul UFC la categoria ușoară crede că ar scăpa fără knock-out în fața fostului campion mondial din box, neînvins de-a lungul carierei sale. Mai mult, luptătorul rus este de părere că în ultima rundă l-ar doborâ fără probleme pe Mayweather.
"Dacă chiar vrea să ne batem, să vină în UFC. Atunci ar fi o luptă adevărată. Eu nu sunt boxer, nici wrestler, sunt luptător MMA. Dacă este interesat, putem face cum a sugerat tata: 11 runde de box, iar la final una de MMA, de 5 minute. Dacă este de acord, voi lupta contra lui.
Cred că m-aș descurca fără probleme 11 runde în ring cu Mayweather. Nu m-ar face knock-out. Și la final, în runda de MMA, ce o să facă 5 minute cu mine? O să-l distrug.", a spus Khabib pentru TMZ.
Mayweather este neînvins în cariera de pugilist. 50 de victorii în 50 de lupte a adunat Mayweather, dintre care 27 prin knock out.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Usyk, mesaj clar pentru ucraineni după ce a plecat de pe front! "Nu credeți tot ce se spune"
02/04/2022 LA 21:04
Box
"Vladimir Klitschko a părăsit Ucraina!". Anunțul făcut de fratele său, Vitali
01/04/2022 LA 05:32