Mayweather s-a luptat cu Conor McGregor în urmă cu ceva timp, iar T.J. face trimitere la acel meci pentru a-l determina pe american să intre din nou în ring cu un luptător de arte marțiale.
"Mayweather vrea un star din UFC care este bun la loviturile de braț. Am un an de când mă reinventez pentru a deveni pugilist. Deja am știința boxului. Nu va putea să mă facă knock out datorită condiției mele fizice. Cred ar fi o luptă foarte interesantă. Mi-ar plăcea să fac un meci cu Mayweather, nu doar pentru bani, ci pentru a demonstra că noi, luptătorii UFC, avem tot ce ne trebuie pentru a urca în ring.", a precizat TJ Dillashaw.
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2727893.jpg
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
IERI LA 08:38
Floyd Mayweather a anunțat recent că se întoarce în ring la finalul lunii noiembrie, după ce inițial anunțase că se retrage. Pugilistul american a făcut publică informația pe contul oficial de Instagram, iar primul meci ar urma să aibă loc chiar în 2020.
"Lucrez din nou alături de Dana White, președintele UFC, pentru a aduce lumii un eveniment spectaculos în 2020.", a spus Mayweather.
Mayweather este neînvins în cariera de pugilist. 50 de victorii în 50 de lupte a adunat Mayweather, dintre care 27 prin knock out.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31