Campionul UFC la categoria ușoară crede că ar scăpa fără knock-out în fața fostului campion mondial din box, neînvins de-a lungul carierei sale. Mai mult, luptătorul rus este de părere că în ultima rundă l-ar doborâ fără probleme pe Mayweather.
"Dacă chiar vrea să ne batem, să vină în UFC. Atunci ar fi o luptă adevărată. Eu nu sunt boxer, nici wrestler, sunt luptător MMA. Dacă este interesat, putem face cum a sugerat tata: 11 runde de box, iar la final una de MMA, de 5 minute. Dacă este de acord, voi lupta contra lui.
Cred că m-aș descurca fără probleme 11 runde în ring cu Mayweather. Nu m-ar face knock-out. Și la final, în runda de MMA, ce o să facă 5 minute cu mine? O să-l distrug.", a spus Khabib pentru TMZ.
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
IERI LA 08:38
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2743071.jpg

Khabib: "Mayweather e de aceeași vârstă cu tata"

Khabib n-a ezitat să glumească pe seama lui Mayweather, despre care a crezut că are cu 5-6 ani mai mult decât vârsta sa reală.
"Mayweather vrea doar să apară în presă. Am văzut că a fost ziua lui în urmă cu câteva zile, a împlinit 48 sau 49 de ani. E aproape de aceeași vârstă cu tatăl meu. Nu îmi dau seama cum aș putea să-l lovesc.", a mai declarat rusul.
După ce l-a învins pe Dustin Poirer, în UFC 242, Khabib se pregătește pentru meciul cu Tony Ferguson.
Floyd Mayweather a anunțat la finalul anului treut că se întoarce în ring, după ce inițial spusese că se retrage. Pugilistul american a făcut publică informația pe contul oficial de Instagram, iar primul meci ar urma să aibă loc chiar în 2020.
"Lucrez din nou alături de Dana White, președintele UFC, pentru a aduce lumii un eveniment spectaculos în 2020.", a spus Mayweather.
Mayweather este neînvins în cariera de pugilist. 50 de victorii în 50 de lupte a adunat Mayweather, dintre care 27 prin knock out.
https://i.eurosport.com/2017/08/27/2153484.jpg

Mayweather ar putea lupta și cu Khabib și cu McGregor

Jeff Mayweather, unchiul lui Floyd, le-a dezvăluit celor de la VegasInsider despre planul istoric. Mayweather a declarat la rândul său recent că este dispus să intre în ring atât cu McGregor, cât și cu Khabib Nurmagomedov.
"Floyd a vorbit despre posibilitatea de a lupta cu McGregor și Khabib în aceeași zi, lucru care se poate întâmpla cu ușurință. Au existat și discuții între Floyd și Dana White pentru a ajunge la un astfel de acord. Floyd nu mai este în vârful boxului, dar îi va bate pe amândoi.Ar putea să îi bată unul după celălalt, unul pe zi, celălalt pe noapte - nu contează, nu au nicio șansă, va fi ușor pentru el.", a spus Jeff Mayweather.
Mayweather și McGregor s-au mai luptat și în 2017, la Las Vegas. Atunci, pugilistul american a câștigat prin knock-out tehnic în runda a 10-a, după ce reușise cele mai multe lovituri până în acel moment.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31