Mayweather s-a retras oficial din box în 2015, după o carieră extraordinară, cu 49 de victorii în 49 de meciuri, dintre care 27 prin knock-out. Pugilistul american a obținut 15 titluri de campion mondial de-a lungul timpului și este considerat un etalon în lumea sportului.
La 2 ani după ce și-a anunțat retragerea, Floyd "Money" Mayweather a decis să intre din nou în ring pentru un meci de colecție, împotriva lui Conor McGregor. Cei doi s-au luptat în vara anului 2017, în Las Vegas, iar partida a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.
Mayweather l-a învins pe renumitul luptător din UFC în runda a 10-a, prin knock-out tehnic. A fost a 50-a victorie din cariera americanului, care nu vrea să se oprească la această bornă.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Aseară a fost confirmat faptul că Mayweather va urca din nou în ring la începutul anului viitor. Pe 20 februarie 2021, fostul campion mondial va lupta cu un debutant în lumea boxului: Logan Paul, celebrul youtuber, influencer și antreprenor american.

Cine este Logan Paul, viitorul adversar al lui Mayweather

Logan Paul este urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe canalul său de Youtube și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Statele Unite. Tânărul de 25 de ani explorează acum și alte arii, în frunte cu boxul. Paul a debutat în boxul profesionist pe 4 septembrie 2019, contra unui alt youtuber: englezul Olajide Olayinka, cunoscut drept KSI.
Cei doi s-au întâlnit la Los Angeles, în Staples Center, și au luptat 6 reprize a câte 3 minute, iar KSI a fost declarat învingător de către arbitri. Doi dintre oficiali au votat 57-54 și 56-55 în favoarea lui KSI, iar altul a votat 56-55 pentru Logan Paul.
În urmă cu o săptămână, lumea boxului a avut parte de un nou meci fantastic, în prim-plan cu două legende. Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au luptat la Los Angeles, iar confruntarea a făcut furori în toate colțurile lumii, fiind urmărit cu un interes uriaș. La final, arbitrii au anunțat o remiză.
Acum, fanii boxului se pregătesc pentru revenirea lui Mayweather. Meciul cu Logan Paul va fi pe 20 februarie 2021, iar locația va fi anunțată în curând.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07