De Marian Ursescu
Negocierile pentru mult-așteptatul meci între Floyd Mayweather și YouTuber-ul Money Kicks au eșuat. S-a tot vorbit de o confruntare între cei doi, fusese stabilită și locația, dar lupta a fost anulată.
Meciul ar fi trebuit să aibă loc pe 20 februarie, în vârful hotelului Burj Al Arab din Dubai. Adică pe heliportul care a fost folosit anterior pentru a găzdui o sesiune de antrenament a lui Anthony Joshua sau pentru schimbul de mingi dintre Roger Federer și Andre Agassi.
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42
https://i.eurosport.com/2021/01/28/2980243.jpg
Mayweather (44 de ani) nu reușește să-și mai găsească un adversar. La profesionism, campionul mondial are 50 de victorii din tot atâtea partide disputate.
”Întotdeauna un obiectiv al meu a fost să vin în Emiratele Arabe Unite și să prezint un spectacol, să-mi arăt talentul pentru oamenii din Orientul Mijlociu”, a declarat Mayweather. ”În continuare vreau să oferim oamenilor ceva distracție. Nu îmi place să numesc ceea ce fac o luptă, îmi place să o numesc o ediție limitată de box. Este mai mult decât box”, a spus americanul în stilu-i caracteristic.
Money Kicks, al cărui nume real este Reshad Belhasa, și este din Dubai, a confirmat că un meci cu Mayweather a fost aproape, dar acum este probabil să accepte o altă luptă.
Box
Usyk, mesaj clar pentru ucraineni după ce a plecat de pe front! "Nu credeți tot ce se spune"
02/04/2022 LA 21:04
Box
"Vladimir Klitschko a părăsit Ucraina!". Anunțul făcut de fratele său, Vitali
01/04/2022 LA 05:32