De Marian Ursescu
Negocierile pentru mult-așteptatul meci între Floyd Mayweather și YouTuber-ul Money Kicks au eșuat. S-a tot vorbit de o confruntare între cei doi, fusese stabilită și locația, dar lupta a fost anulată.
Meciul ar fi trebuit să aibă loc pe 20 februarie, în vârful hotelului Burj Al Arab din Dubai. Adică pe heliportul care a fost folosit anterior pentru a găzdui o sesiune de antrenament a lui Anthony Joshua sau pentru schimbul de mingi dintre Roger Federer și Andre Agassi.
Box
Moment ireal la un meci de box! A refuzat să reintre în ring: "Vreau să ajung acasă în viață"
27/06/2022 LA 13:52
https://i.eurosport.com/2021/01/28/2980243.jpg
Mayweather (44 de ani) nu reușește să-și mai găsească un adversar. La profesionism, campionul mondial are 50 de victorii din tot atâtea partide disputate.
”Întotdeauna un obiectiv al meu a fost să vin în Emiratele Arabe Unite și să prezint un spectacol, să-mi arăt talentul pentru oamenii din Orientul Mijlociu”, a declarat Mayweather. ”În continuare vreau să oferim oamenilor ceva distracție. Nu îmi place să numesc ceea ce fac o luptă, îmi place să o numesc o ediție limitată de box. Este mai mult decât box”, a spus americanul în stilu-i caracteristic.
Money Kicks, al cărui nume real este Reshad Belhasa, și este din Dubai, a confirmat că un meci cu Mayweather a fost aproape, dar acum este probabil să accepte o altă luptă.
Box
Când și unde are loc revanșa dintre Oleksandr Usyk și Anthony Joshua! Anunțul oficial
20/06/2022 LA 07:27
Box
Artur Beterbiev a unificat titlurile WBO, WBC şi IBF la categoria semigrea
19/06/2022 LA 11:19