Tyson Fury, 33 ani, campionul mondial WBC al greilor, urma să-l înfrunte pe rivalul său britanic Joshua în luna august, în Arabia Saudită, dar el a fost obligat să lupte pentru a treia oară cu Deontay Wilder, fostul campion mondial WBC.
În septembrie, Anthony Joshua, campionul mondial WBA, WBO, IBF şi IBO, şi-a pierdut neaşteptat centurile în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, ceea ce a diminuat considerabil şansele unui duel între britanici.
Box
Youtuber-ul Jake Paul, K.O.-ul anului, cu Tyron Woodley: "Bat pe oricine, oriunde, oricând"
19/12/2021 LA 12:47

Fanii, nerăbdători să vadă meciul dintre Anthony Joshua și Tyson Fury

''Mi-ar plăcea să-l văd pe Fury contra lui Joshua, Usik sau (Dillian) Whyte. În ce priveşte ordinea, Fury - Joshua este lupta pe care oamenii vor s-o vadă. Cred că Fury şi Joshua vor boxa cel puţin o dată, pentru că lumea doreşte asta'', a declarat DuBoef pentru Sky Sports.
DuBoef a adăugat că Joshua trebuie să-şi ridice nivelul în meciul revanşă cu Usik şi să-şi recâştige titlurile mondiale înainte de un meci cu Tyson Fury: ''Dacă meciul revanşă dintre Joshua şi Usik are loc, iar Usik va fi senzaţional din nou, atunci poate că lumea va spune că vrem un meci Fury - Usik. Joshua spune că a avut o seară proastă, dar trebuie să ajungă la un nivel ridicat pentru a şterge acea seară.
Agerpres
Box
Un campion național de box, cu arcada spartă după ce a fost lovit cu pumnul de un antrenor
11/12/2021 LA 07:11
Box
Tyson Fury, obligat de WBC să-și apere centura de campion mondial! Cine îi va fi adversar englezului
08/12/2021 LA 10:03