Anthony Joshua și Oleksandr Usyk se pregătesc pentru meciul de pe 20 august din Arabia Saudită. Cei doi se vor reîntâlni în ring pentru revanșa luptătorului englez. În luna septembrie a anului trecut, pe Tottenham Stadium, Oleksandr Usyk l-a învins pe Joshua la puncte, în fața a 62.000 de englezi.
Joshua a făcut mai multe schimbări în staff-ul său în ultimul an și s-a despărțit de Rob McCracken, el fiind antrenat acum de fostul campion mondial, Robert Garcia.
Lumea boxului așteaptă cu nerăbdare confruntarea din Arabia Saudită, iar mai multe personalități și-au ales favoritul.
Box
VIDEO | Mayweather a reușit un KO ca în vremurile bune cu japonezul Asakura! Urmează McGregor?
ACUM O ZI
Mike Tyson, fostul campion la categoria grea, crede că Anthony Joshua va avea o misiune extrem de dificilă pe 20 august:
"Usyk va fi foarte greu de învins deoarece este rapid și l-a dominat pe Joshua cu loviturile sale. Joshua trebuie să învețe să se confrunte cu loviturile sale.
Este prea rapid pentru Joshua. Joshua trebuie să pună multă presiune pe el. Lovește puternic, dar nu are precizie. Trebuie să ai precizie când te lupți cu un asemenea adversar. Asta pentru că Usyk se mișcă mult, lovitura sa e bună și e mai inteligent decât el", a spus Mike Tyson, potrivit The Sun.

Tyson Furty crede că Usyk se va impune din nou în fața lui Joshua

Cel mai probabil, câștigătorul meciului de sâmbătă îl va întâlni pe campionul WBC la categoria grea, Tyson Fury. Boxerul englez a venit cu vești neplăcute pentru conaționalii săi, considerând că Usyk își va apăra titlul câștigat anul trecut:
"La categoria grea, e nevoie de un singur pumn. Nu a fost așa data trecută, Usyk a avut multe semne pe față, a fost tăiat. Nu e greu de lovit Usyk, stă chiar în fața ta.
Evident, Joshua poate lovi puternic, dar cred că Usyk este prea drăguț pentru el, prea inteligent, prea rapid", a spus Tyson Fury.
Tony Bellew, cel care a fost învins de Usyk în 2018, crede că Anthony Joshua poate face lucrurile cum trebuie în revanșa din Arabia Saudită:
"Dacă Joshua se poate folosi de mărimea sa, de viteza și de forța sa, dar într-un mod corect, atunci îi poate atrage atenția lui Usyk și să îl lase să știe că este diferit față de primul meci. Așa trebuie să abordeze Joshua meciul. Să îl facă pe Usyk să conștientizeze că va avea parte de o luptă grea încă de la început", a spus Tony Bellew pentru DAZN.
Eddie Hearn, promoterul lui Anthony Joshua, are încredere în boxerul englez și este convins că Joshua îl va face K.O. pe boxerul ucrainean:
"Vă spun de pe acum, AJ îl va face K.O. pe Usyk după 6 runde. Îl respect pe Usyk, dar cred în Anthony Joshua și sunt sigur că va face lucrurile cum trebuie în revanșă, chiar cred asta", a spus și Eddie Hearn într-o sesiune de Q&A pe Instagram.
Amir Khan, fostul campion mondial, care s-a retras cu un record de 34-6, are mare încredere în Joshua. Cu toate acestea, Khan este convins că Joshua va avea o misiune dificilă în fața ucraineanului:
"Cu toții vrem ca AJ să câștige, el fiind britanic. Vrem să readucă titlurile în Marea Britanie. Cred că va câștiga această luptă, că îl va învinge pe Usyk, dar va avea o misiune dificilă. Apoi el va lupta cel mai probabil cu Tyson Fury, ceea ce ar fi un meci uriaș pentru UK", a spus și Amir Khan pentru talkSPORT.
Marea confruntare dintre Anthony Joshua și Oleksandr Usyk va avea loc pe 20 august, în Arabia Saudită.
Box
Conor McGregor îl atacă pe Floyd Mayweather: "Minte când spune că face 100 de milioane de dolari"
IERI LA 14:25
Box
Floyd Mayweather va lupta din nou împotriva lui Conor McGregor. Anunțul sportivului american
21/09/2022 LA 11:44